Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

FB frend lista ??

104 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.10.2009. u 22:17

Zanima me recimo ja na FB ( facebook) - u obrisem jednog i sad dali onaj drugi moze vidjeti ko ga je obriso ak slucajno pogleda da mu fali prijatelja i kako ak mi ko moze reci ...

Nadam se da ste skontali ... xd
Npr. ako ja tebe obrisem sa liste prijatelja, ti kad budes trazio gore, nece me izbacivati kao sto ti inace izbacuje raju. Samo slucajno mozes vidjeti. Recimo, ja sam u kontaktu sa tobom svaki dan i samo najednom me nema gore a kad me pretrazis punim imenom pise ti da me dodas... Osim, ako mi profil nije "otvorenog" tipa. Jesi me razumio ?
PinkyBa je napisao/la:
Npr. ako ja tebe obrisem sa liste prijatelja, ti kad budes trazio gore, nece me izbacivati kao sto ti inace izbacuje raju. Samo slucajno mozes vidjeti. Recimo, ja sam u kontaktu sa tobom svaki dan i samo najednom me nema gore a kad me pretrazis punim imenom pise ti da me dodas... Osim, ako mi profil nije "otvorenog" tipa. Jesi me razumio ? :)
Razumijem te, neg recimo neko me npr drugi obrise a ne znam ko e moze li se vidjeti ko je to ... ??
Vjerovatno zna da si ga obrisao jer mislim da nema pristup tvom profilu il galeriji...
Samo ako te trazi preko opcije search ili te slucajno sretne , i pisache mu dodaj prijatelja
AJdE je napisao/la:
Razumijem te, neg recimo neko me npr drugi obrise a ne znam ko e moze li se vidjeti ko je to ... ??
Ne moze. Mozes samo pretrazivanjem ako znas ko bi to mogao biti...

Post dobio aplauz od Jason

PinkyBa je napisao/la:
Ne moze. Mozes samo pretrazivanjem ako znas ko bi to mogao biti...
ok hvala za pomoc ....

LOCK TEMU !
AJdE je napisao/la:
Ne, ne dolazi notifikacija nekom' da si ga izbrisao , jedino ako on uoci da te "nema" ( nema tvojih postova, statusa itd itd ) . (:
AJdE je napisao/la:
ok hvala za pomoc ....

LOCK TEMU !
Np

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.