Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem... hitno pomagajte

131 pregled · 7 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 23:01

zzz svima naime sada sam formatirao komp i zelim pustiti muziku no nece mi kaze da nemam zvucnu karticu ali imammm ali sa kojim programom da je proradim ili kako da namjestim da mi radi zvicna kartica????

samo bez spamaaaaaa
samo drivere instaliraj od zvucne aa oni ti dodju na cdu koji dodje uz maticnu plocu vise ti ne mozemo ovdje pomoci jedino jos da ti kazemo kakko cd izgleda xD

Post dobio aplauz od cannabis4posho

ReptoR je napisao/la:
samo drivere instaliraj od zvucne aa oni ti dodju na cdu koji dodje uz maticnu plocu vise ti ne mozemo ovdje pomoci jedino jos da ti kazemo kakko cd izgleda xD
e dobio sam ja 3 cd.a ali stvar je u tome sto mi samo hoce jedan cd instalirat ova dva nece a da ja nadjem na njihovoj stranici jer znam dam i je pisalo relatek hd studio 1 tako nesto....
pa na cd-u gdje su ostali driveri tu su i za zvucnu predpostavljam da je to taj cd sto radi sto si sa njega uspio instalirati neke stvari pa na njemu potrazi onda i drivere za zvucnu ili otidji na stranicu proizvodjaca maticne i skini drivere za zvucnu za tvoj model maticne ploce

Post dobio aplauz od cannabis4posho

sine, ako koristis windows 7, doce ti update, i kad download update taj novi imas zvuk tako je i meni bilo, ja mislim da je tako i kod viste, ako koristis windows xp onda imas cd od maticne to instaliraj pa ce raditii.
Pa zavisi koja ti je zvučna, skini everest i vidi, i onda skini drivere
Samo drivere nove instaliraj.

"ime zvucne , download drivers"

~ Nemoj pogrijesit nesto , pogresan driver skinut , inace ode sve u qrac'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.