Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupoprodaja [Roze Siberie]

170 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 21:17

prodajem roze siberie koristene dan u kutiji zapakovane cijena 130km zainteresovani nek se jave
Prodajem Steam , 25 igrica , sve radi kako treba !
~ Sry sto se nadovezujem na temu, da ne spammam i da ne otvaram djabe nove teme.. ha ya:P

Prodajem i ja svoje SteelSeries Siberie (white) sa zvucnom: 120KM fixno .. garancija bla bla bla :D
prodajem i ja crne siberie nove kupljene u plusu prije 15 dana garancija 12 mjeseci 85 km...
Izvini ali u plusu nove 115 KM za keš !

~ btw . ja ti mogu dati najvise 70-80 KM :$
Ove su sa zvucnom tako tisina.
Ove slušalice da ičemu valjaju ne bih svako drugi ko ih kupi prodavao, kako oni sami navode, odmah sledeći dan nakon kupovine.

Koliko sam uspio shvatiti, kupuju ih samo da se uslikaju sa njima za fejzbuka. xD

Post dobio aplauz od cannabis4posho

v3Tr0x je napisao/la:
Ove slušalice da ičemu valjaju ne bih svako drugi ko ih kupi prodavao, kako oni sami navode, odmah sledeći dan nakon kupovine.

Koliko sam uspio shvatiti, kupuju ih samo da se uslikaju sa njima za fejzbuka. xD
ja sam ih dobio i ne trebaju mi jer ne igram cs-a samo sam ih otpakovo da ih probam kakve su i sto ih svi kupuju da testiram malo i prodajem jer mi ne trebaju

Post dobio aplauz od cannabis4posho

v3Tr0x je napisao/la:

Im'o sam steelseries siberie 7.1 sa zvučnom taj qrac sistem , i uglavnom koristio sam ih za muziku jer ja ne igram uopšte igrice, al' ugodne su za uši + čist je zvuk , uglavnom meni su super .. za vas ne znam .. :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.