pozz svima,znam da tema bas nije na mjestu i izvinjam se odmah,ali mi je jako hitno.Trazio sam i nisam nasao nista bas sto mi odgovara,ako neko moze da mi nadje neshto vrzano za ovu temu za maturski iz biologije :
CULO VIDA - OKO
dakle o culu vida covjeka i o OKU,neki dobri podatci neshto za maturski,znate i sami vec kako ide to sve.Dakle o culu vida covjeka i koncentrisano na OKU.
Hvala unaprijed i izvinjavam se opet sto postavljam ovakvu temu na mjestu za gamere( i ja sam gamer ali mi treba eto pa reko pomocice mi raja).Hvala i veliki pozz!
CULO VIDA - OKO
dakle o culu vida covjeka i o OKU,neki dobri podatci neshto za maturski,znate i sami vec kako ide to sve.Dakle o culu vida covjeka i koncentrisano na OKU.
Hvala unaprijed i izvinjavam se opet sto postavljam ovakvu temu na mjestu za gamere( i ja sam gamer ali mi treba eto pa reko pomocice mi raja).Hvala i veliki pozz!
.... ja ove godine maturiram Elektrotehnicka skola i nemam blage veze o biologiji i tim stvarima ali imam punu kuci medicinskih encikopedija po 500 str. pa ako si zainteresovan da ti pomognem javi mi se na msn(amir_kamaric@hot..) nije problem ;=)