Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Maturski

349 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.04.2006. u 21:38

pozz svima,znam da tema bas nije na mjestu i izvinjam se odmah,ali mi je jako hitno.Trazio sam i nisam nasao nista bas sto mi odgovara,ako neko moze da mi nadje neshto vrzano za ovu temu za maturski iz biologije :

CULO VIDA - OKO

dakle o culu vida covjeka i o OKU,neki dobri podatci neshto za maturski,znate i sami vec kako ide to sve.Dakle o culu vida covjeka i koncentrisano na OKU.

Hvala unaprijed i izvinjavam se opet sto postavljam ovakvu temu na mjestu za gamere( i ja sam gamer ali mi treba eto pa reko pomocice mi raja).Hvala i veliki pozz!
Drug dje ces ako neces ovdje .... ja ove godine maturiram Elektrotehnicka skola i nemam blage veze o biologiji i tim stvarima ali imam punu kuci medicinskih encikopedija po 500 str. pa ako si zainteresovan da ti pomognem javi mi se na msn(amir_kamaric@hot..) nije problem ;=)

Otipkat cu ti stranica koliko bude trebalo da bar necim ubijem ovu dosadu

4m1r^ je napisao/la:
Drug dje ces ako neces ovdje .... ja ove godine maturiram Elektrotehnicka skola i nemam blage veze o biologiji i tim stvarima ali imam punu kuci medicinskih encikopedija po 500 str. pa ako si zainteresovan da ti pomognem javi mi se na msn(amir_kamaric@hot..) nije problem ;=)

Otipkat cu ti stranica koliko bude trebalo da bar necim ubijem ovu dosadu

e ovaj ti ne mre' pomoc... vidis da mu vec u avataru krvari oko (ne kvalitetno), a zamisli knjige... ne kvalitetna roba... imam ja svjezije, juce dosla, tebi dam po nabavnoj

sala...

a kad su vama ti maturski, odnosno rok za predaju, pa sad svi poceli pisati po forumu i jaditi (kukati), aj pomozi, aj daj... ako se tako odnosite prema skoli i obavezama (a to je velka obaveza), onda se nemojte skolovat vise... ja kad sam radio maturski radio sam ga cim sa uzeo temu, tako da sam zavrsio i kad su svi radili, ja im prevodio literatiru, tipkao, dotjerivao, dizajnirao...

fakat ste neozbiljni!

Post dobio aplauz od gc

kao sto ovaj gore rece , wikipedia rjesava sve maturske, referate i sl. , upravo mi je jaran jedan uradio maturski ciji je sadrzaj kompletan skinuo sa wikipedie , ali kvaka je tome sto je na eng. pa moras prevoditi....a sto se tice tvog maturskog.....ma daj, nisi mogao dobiti laksu temu , net je pun informacija na ovu temu , ali je tebi mozda mrsko , hehehehe kao i svima nama
Probaj na

http://www.znanje.org

A ako mozes da nadjes encarta enciklopedia, i ako znas engleski ona bi ti trebala pomoci.

a ako jos nesto smislim postacu ti ovdje....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.