Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lockerzz

66 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 14:51

pozz gameri (eo jasone nema greske :P)
evo sad sam procitao i vidio igru kako dobiti jos bodova na lockerzu. mislim da vas vecina nije vidila, mozete skupiti max ~50 bodova, 10 sekundi traje.
sve sto trebate je ocistiti cache u browsera i log out pa log in ;)
A neznam dali si citao mozda sta su ljudi napisali za to ?

Da ce se svako provjeriti i ako bude uhvacen dobiva ban

;)
waeen je napisao/la:
A neznam dali si citao mozda sta su ljudi napisali za to ?

Da ce se svako provjeriti i ako bude uhvacen dobiva ban

;)
haj otidji na lockerz homepage i procitaj sta pise !!!
to je lockerzova igra, citaj "Big update: For some who are not seeing PTZ added--they are in but you are stuck in the old display. You need to try the following: 1) Clear your cache; 2) completely log out and then log back in. We just tried that with ten test accounts and they all worked.
20 hours ago " sa njihove stranice ;)
STREBER je napisao/la:
haj otidji na lockerz homepage i procitaj sta pise !!!
to je lockerzova igra, citaj "Big update: For some who are not seeing PTZ added--they are in but you are stuck in the old display. You need to try the following: 1) Clear your cache; 2) completely log out and then log back in. We just tried that with ten test accounts and they all worked.
20 hours ago " sa njihove stranice ;)
Kako ti mozes biti siguran da sam ja na to mislio ?

Razmisli malo da cijeli svijet tako uradi koliko bi se stvari na dan narucivalo ? 300 k ps3 i ostalih stvari ?
Za one koji neznaju

Sta je Lockerz?
Novi veliki sajt koji cilja da postane veći od Amazona. Sajt trenutno ništa ne prodaje već samo dijeli.

- Kako se koristi Lockerz?

Možete samo biti pozvani mailom, a korištenje je vrlo jednostavno. Samo 1 put dnevno treba se ulogirati i odgovorite na jedno jednostavno pitanje koja nema netočan odgovor. Tim odgovorom skupljate bodove koji se nalaze na Vasem računu.

- Kajda radim sa bodovima?

Kada sakupite određen broj bodova odlazite u Lockerz shop tamo sami izaberete poklon koji želite da bude poslan na vašu adresu. Koliko bodova imate takav poklon možete izabrati, da li ce to biti običan USB stick, DVD igrica, iPod, iPhone, nakit, sunčane naočale, skuteri, igrice… zavisi od Vas.

- Da li je ovo stvarno i tko još dijeli poklone?

Da, Lockerz dijeli poklone jer je ovo promotivni period i na Vama je da tu promociju što bolje iskoristite. Od sljedeće godine Lockerz planira prodavati razne stvari, ali sada planira samo dijeliti kako bi stekli popularnost. Pametan marketing

- Kako mogu dobiti pozivnicu?
Možete ju dobiti na način da mi pošaljete mail na [email uklonjen] i dobit ćete pozivnicu za par minuta..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.