Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Savez za Ogame ...

360 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.04.2006. u 10:43

Eh ovako ... dogovoreni savez na uni7 je napravljen ... Savez se zove Gamers ... Pa ko hoce da udje , neka udje ... Jest da je jos u izradi ali ce vam se svidjat ...
a jeste zapeli z taj savez i vidjeces poslje ce vas biti 1434235413252525 i nko nece nikoga slusati,niko nikome slati resurse(osim oni koji su bash raja)!
i nakon nekog vremena ce se raspasti!
SilverBoy je napisao/la:
a jeste zapeli z taj savez i vidjeces poslje ce vas biti 1434235413252525 i nko nece nikoga slusati,niko nikome slati resurse(osim oni koji su bash raja)!

hmmm
Po mom nekom mishljenu ja mislim da ce se taj savez odrzati duze nogo sto mislis..

sigurno ce uspjeti sa mnogo clanova...

mirz[A] je napisao/la:
hmmm
Po mom nekom mishljenu ja mislim da ce se taj savez odrzati duze nogo sto mislis..

sigurno ce uspjeti sa mnogo clanova...

i ja se slazem sa tobom mirza
eto me
bezveze je ponovo krenut iz uni 7 jedino oni koji su tek poceli njima je bolje u uni7 jer su svi sad blizu. ja sam u uni4 i zato necu u uni7. bezveze je to al eto.
Mislite da cete biti dobri ako imate dosta clanova??

Onaj ko igra uni5 zna kako je prosao savez IP (Intergalakticki Pijanci) .... imali su bruku clanova ali su opet bili skrseni ...

btw. Ima li AKS u uni7
SilverBoy je napisao/la:

I agree

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.