Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Yugoslavia

170 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 21:11

Yugoslavia Gaming za sada broji jedan server od 26 slotova koji ce za par dana biti prosireni na 32
www.yugaming.info/forum poseti i reg se
server je na 900 mesto u swetu a postoji 1 mesec
DODJITE DA SE PUCAMO .....
miron je napisao/la:
Ako je srpski idem odma
Sta to mora da znaci ?

Nema veze da li je srpski, bosanski ili hrvatski, vazno je da se druzimo i pucamo (u cs)

Ja igram na svakom serveru koji mi se svidja, nevazno da li je i Africki

Bosna - katastrofa 4-0 :*

EDIT: Spectre takav ti je danasnji narod, jbg.
FrisK je napisao/la:
Sta to mora da znaci ?

Nema veze da li je srpski, bosanski ili hrvatski, vazno je da se druzimo i pucamo (u cs)

nekontas u cemu je fazon...

Srpski server = HIGH SERVER
Bosanski server = ULTRA LOW SERVER

KGB FTW
FrisK je napisao/la:
Sta to mora da znaci ?

Bjez' naguzise nas , al' kako god , vidjet ces bit ce poslije ove utakmice bosna nevalja bosna fuj i slicno , a dok su dobijali AA BOSANAC SAM . Ja se ponovo ponosim sto sam Bosanac , jednostavno Casillas neprolazan , daleko najjaci golaman na svijetu [ kao kad brani za moj Real < 3 ]Gl nasima u barazu

EDIT ; Normala , mislim da ima toga sto spahic , rahimic i ostali igraci sa zutim kartonima [ jos najmanje 5 ] nesmiju igrati poztrtvovano , borbeno nego laganini , samo da zuti ne zarade ..
SP3CTRE je napisao/la:
Bjez' naguzise nas , al' kako god , vidjet ces bit ce poslije ove utakmice bosna nevalja bosna fuj i slicno , a dok su dobijali AA BOSANAC SAM . Ja se ponovo ponosim sto sam Bosanac , jednostavno Casillas neprolazan , daleko najjaci golaman na svijetu [ kao kad brani za moj Real < 3 ]Gl nasima u barazu ;)

EDIT ; Normala , mislim da ima toga sto spahic , rahimic i ostali igraci sa zutim kartonima [ jos najmanje 5 ] nesmiju igrati poztrtvovano , borbeno nego laganini , samo da zuti ne zarade ..
Jarane kao što kaže ovaj voditelj bolje da se ovo sada desilo nego u baražu :/
A što se tiče servera posjetiću definitivno , a ovaj prvi gore primitivac da li je bitno je li server Srpski , Mongolski ili Kamerunski ..
neO je napisao/la:
nekontas u cemu je fazon...

Srpski server = HIGH SERVER
Bosanski server = ULTRA LOW SERVER

KGB FTW
Haj ne seri...

- Ima i kod nas dobrih servera, samo treba dodati i kvalitetne admine. Što se tebe tiće za onaj DM sredjeno je samo me nudgaj na msn-u.
SP3CTRE je napisao/la:
Bjez' naguzise nas , al' kako god , vidjet ces bit ce poslije ove utakmice bosna nevalja bosna fuj i slicno , a dok su dobijali AA BOSANAC SAM . Ja se ponovo ponosim sto sam Bosanac , jednostavno Casillas neprolazan , daleko najjaci golaman na svijetu [ kao kad brani za moj Real < 3 ]Gl nasima u barazu ;)

Jarane kao što kaže ovaj voditelj bolje da se ovo sada desilo nego u baražu :/
choseN je napisao/la:
Haj ne seri... :D

- Ima i kod nas dobrih servera, samo treba dodati i kvalitetne admine. Što se tebe tiće za onaj DM sredjeno je samo me nudgaj na msn-u. :)
thx, ima kod nas mogucnosti nego to nikoga ne zanima, kad vidim logosoft server ili EPN odma mi se quit pise kakvi su serveri
neO je napisao/la:
thx, ima kod nas mogucnosti nego to nikoga ne zanima, kad vidim logosoft server ili EPN odma mi se quit pise kakvi su serveri
bljak
korel je napisao/la:
bljak
sto bljak xD
miron je napisao/la:
samo ovo

http://www.youtube.com/watch?v=XF9pxnnYQlY
qrvo, je**o vas kosovo, pustitega na miru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.