Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Korg X5D

107 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 16:30

Namjeravam sutra da kupim ovu klavijaturu, ako neko zna kakve su joj performanse i kakva je kvaliteta zvuka. Da li zahtijeva neke posebne zvučnike, pojačala, da li ima MIDI I/O, cijena i overall quality ovog synthesizera.

Prodaje mi lik za 300 maraka, koji svira ovuda sa bendom u mom gradu.

Da li je to realna cijena i isplati li se uzimati ? Ako mi može neko ko se bavi time reći da li će to biti pravi izbor ili ne. :D

I da btw. ev' jedan moj video od neku veče što sam snimao :

Klik ovdje

Molim navijte sebi HQ radi zvuka, camera mi suxxala skroz ; Nemojte brisat' temu pls, važno mi je ovo, jednog dana wannabe DJ

=]
Sve to sto trazis mozes naci na google i mnogo vise , i sumnjam da ima neko na g.ba da svira....Upises na google model test i vidis sam...
Imao sam ju dok sam isao u osnovnu glazbenu , sad sam zavrsio , pa imam veliki klavir to iz razonode onak' :) btw. ako je u dobrom stanju , za 300 km PREISPLATIVO .. uzmi ;)
Skaut1z je napisao/la:
Imao sam ju dok sam isao u osnovnu glazbenu , sad sam zavrsio , pa imam veliki klavir to iz razonode onak' :) btw. ako je u dobrom stanju , za 300 km PREISPLATIVO .. uzmi ;)
Uzimam svejedno 100%, sad mi je prijatelj koji se bavi sviranjem isto ispričao sve naj naj o njoj.

E da te pitam, jel znaš ovako, dobro svirat' :D ?
iwdnplaysson je napisao/la:
Uzimam svejedno 100%, sad mi je prijatelj koji se bavi sviranjem isto ispričao sve naj naj o njoj.

E da te pitam, jel znaš ovako, dobro svirat' :D ?
Hm ... 6 godina osnovne glazbene skole i svaki dan po sat vremena .. pa ti skontaj :$
Skaut1z je napisao/la:
Hm ... 6 godina osnovne glazbene skole i svaki dan po sat vremena .. pa ti skontaj :$
Dobar :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.