Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pomoc

63 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 14:10

Zz Gameri
Znali Iko Kako Da Namjestim malu slikicu ono KAd POgines i U Lijevom Gornjem Uglu Pise npr KGB-hosting.com ????
Pomoc
uzmes papir makaze osjecis jedan dao papira da ti ispadne mali kvadratic , uzmes marker napises na njemu KGB Hosting , malo lijepka i gore na vrhu monitora u lijevom uglu samo zalijepis udjes u cs i to je to..

Pa bolan , daj ime igrice , pretpostavljam da je CS , sledeci put daj naziv igre
Milos_Bih je napisao/la:
Pa jel vidis da je u Counter-Strike Forumu!:D
kakve veze ima gdje je tema, mora da ima naziv
To se tebi cini da mozes staviti a ne nemozes to si ti igrao na nekom sereveru i to ti npr ostalo i ti sad mislis da se to moze stavit XD Kako jako
Igrica: Counter-Strike 1.6
:Kupicu Masinu za pravljenje Servera,I Hocu TO Da Namjestim samo moja slika da nije kgbhosting niti solucija itd.

Pomozite Molim vas
Milos_Bih je napisao/la:
Igrica: Counter-Strike 1.6
:Kupicu Masinu za pravljenje Servera,I Hocu TO Da Namjestim samo moja slika da nije kgbhosting niti solucija itd.

Pomozite Molim vas
lol ovako , samo se kod tebe to vidi, u tvom cs kada si skinuo sa KGB pri ulazenju u KGB servere nzm ni ja tacno sta je to , al vidis da se zna ti kad budes imao svoj server to ce biti samo tebi , a ako zelis da ne bude toga , moras instalirati fresh copiju od CSa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.