Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupoprodaja...

121 pregled · 6 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 14:01

1. Kupujem rapidshare account... Jvite se na PM...
2. Prodajem svoj bitefight account... (mada nevjerujem da iko ima 300-400KM za takve stvari...)
3. Prodajem srebrni lanac kraljevske okrugle izrade 147 grama (rucni rad)
4. Za sve se javite na PM...
jesi dobar molim te gdje bitefight acc vrijedi 400km xD pa ni wow acc raja ne prodaje za te pare

Post dobio aplauz od cannabis4posho

ovaj acc bite... ne vrijedi vise od 60 KM - 70-80 Plafon ... A jbt cuj 400 KM .. Pa za silk ne vrijedi toliko char 100 lvl ....

A i voo sto sam reko 80 km za brovser igru i to je puno ..
ajmo mozgici upalite se... koliko je premiuma uplaceno od levela 1 do 85? koliko je opreme sa kamenjem kupljeno u tom istom rasponu levela da bi account mogao biti takav kakav jeste? kokuzi odabite od teme ba... da ste igrali kvalitetno bitefight preko godinu dana jedan te isti account nebi pisali ovakve nebuloze...
OldSql je napisao/la:
ajmo mozgici upalite se... koliko je premiuma uplaceno od levela 1 do 85? koliko je opreme sa kamenjem kupljeno u tom istom rasponu levela da bi account mogao biti takav kakav jeste? kokuzi odabite od teme ba... da ste igrali kvalitetno bitefight preko godinu dana jedan te isti account nebi pisali ovakve nebuloze...
Igrao sam ja ogamea i bio medju top 100 pa nisam prodavao za 500 KM, boli nekog qrac sto si ti uplacivao. WoW acc mozes kupiti za 400 KM da ti lik sam igra a ti samo da gledas i jos ti poklone Kineza uz to koji ce gold farmat.
cannabis4posho je napisao/la:
Igrao sam ja ogamea i bio medju top 100 pa nisam prodavao za 500 KM, boli nekog qrac sto si ti uplacivao. WoW acc mozes kupiti za 400 KM da ti lik sam igra a ti samo da gledas i jos ti poklone Kineza uz to koji ce gold farmat.
eh u wow se nerazumijem djaba mi nabrajash pasha :) pa i napisao sam (nevjerujem da ce neko dati) a meni nije frka za pare uopste, pa ako se neko nadje super, ako ne nema veze nece propasti nastavljam igrati :)
Sta uopste odreduje cijenu jednog WoW acc (molim iskusne wowase da mi odgovore.) Sjecam se da je na gamers.ba bila vijest kako je neki frajer kupio nekog rogue-a za 4000eura ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.