Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iznamljivanje velikog prostora

336 pregleda · 15 odgovora · otvorena 13.10.2009. u 23:11

Znaci zanima me, jer je jako vazno, ko BUDE SRAO NA TEMI SAMAR OD 100 BOBA  da li se moze iznajmiti prostor (oko 120m2) za upotrebu od najvise 3 dana, i kolika bi cijena toga bila.

Jos bolje pitanje bi bilo, da li iko od vas ima takav prostor, znaci nista na njemu ne treba biti, nikakv televizor, mikrovalna, sporet, frizider, samo prazan prostor. Jednostvano bi htio da znam koliko bi to otprilike kostalo, i ima li takvih da to drze (privatno).

Ko zna nekoga i ko je upoznat sa time, nek ostavi broj mobitela ili e-mail tog covjeka, ja cu ga licno kontaktirati 

Pomisljo sam na Zetru i Ledenu Dvoranu, to je ba cool ali dosta para treba uloziti na to.

Znaci prostor sa ne manje od 120m2.

RAZLOG ZASTO OVO TRAZIM NIJE BITAN, SAZNAT CE TE ALI ZA KOJI MJESEC:) ZATO NE SERITE SA PITANJIMA 

Eto ko god pomogne, aplauz od 10 boba.

Molim admina da ne brise temu barem 2-3 dana.

Pozzz:D
Cuj samar od 100 boba od koga ti imas odobrenje samo da mi je znati, smijesan si brate.

- Tvoj, jedan jedini, najljepsi, najzgodniji, Gazzel. ♥

Post dobio šamar od wcKd

Imam ja shtalu, moze vas stati dosta.. A cijena po dogovoru !

Post dobio šamar od wcKd

Mjesto brate daj obrazlozi dje ti treba prostor .. xd

Post dobio šamar od wcKd

hoce da pravi turnir u tetrisu :r

Post dobio šamar od wcKd

DejanMatic je napisao/la:
Cuj samar od 100 boba od koga ti imas odobrenje samo da mi je znati, smijesan si brate.

- Tvoj, jedan jedini, najljepsi, najzgodniji, Gazzel. ♥
sad ces dobiti samar, veliki....cek dok dode wicky 
IFC je napisao/la:
sad ces dobiti samar, veliki....cek dok dode wicky ;)
Jos uvijek -10, sisaj mi ku**c Ismete, Fatih Cancaru i ti i tvoj napaceni turnir na 120 kvadrata ♥

Post dobio šamar od Philosopher

IFC je napisao/la:
sad ces dobiti samar, veliki....cek dok dode wicky ;)
Dobro si izdresirao tog Wicky-ja ...

Post dobio šamar od Philosopher

mozda da ti neko iznajmi neku garazu u kuci aa neki prostor da zakupis na tako kratko vrijeme cisto sumnjas

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Pa jarane probaj kakvu sportsku dvoranu, kod nas vamo možeš iznajmiti po satu i nije nešto bruka skupa...samo ne znam da li će moći to 3 dana al pokušaj 
Qme ako nista ne bude pokusaj potraziti u oglasima .. Tamo imas sve lokacije i sve sto ti treba ..
btw ja cu ti potraziti nesh, pa ako mi izleti javim ti na pm (;
Druze, ako vec treba tako nesto iznajmi neku manju dvoranicu ? :/ ugl. informisi se na oglasnicima.. tu bi trebalo biti nesto pod poslovnim prostorima trazi ;)
vidi nesto niko privatno ti svoj prostor nece iznajmiti na 2-3 dana, mozda i hoce ali po cijeni koja je pa ajd recemo odprilike cijena za mjesec dana, znaci bubam ako je prostor za mjesec 1000KM tebi ce neko za tih par dana traziti 700KM... ako planirash neki party, proslavu ili nesto slicno, najvishe ti se isplati otici u neki kafic / klub i sl, i pokusati se dogovoriti za prostor, s tim da ti posluzujes svje piche... sretno u potrazi u svakom slucaju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.