Diskusija
- Forum
2.208 pregleda · 21 odgovor
cool tut , svaka cast
dobar tut, odlican, evo malo o mom tutu, sad ga napravio
pa pogledajte isto su osnove
http://www.gamers.ba/forum/32/81823/sony-vegas-color-making-tutorial/
pa pogledajte isto su osnove

http://www.gamers.ba/forum/32/81823/sony-vegas-color-making-tutorial/
Post dobio aplauz od Zookey
Svaka cas odlican TUT.
Oce li biti uskoro onaj najavljeni pLg movie ?
Svaka cast mirnese ljubi tata !
miLan_ je napisao/la:
Svaka cas odlican TUT.

Imam i nekih starihh fragova al' nam treba josh

Ty svima.
Post dobio aplauz od Zookey
tnx...najjaci tut u zadnje vrijeme
,btw. ocel biti drugi dio TUT-a ?
proxio95 je napisao/la:
tnx...najjaci tut u zadnje vrijeme
Next tajm > Malo boje, efekti, zumiranje i tako josh neceg abd.
miire je napisao/la:
Naravno, ovo je prvi dio tuta za Movie Making, za 2 , 3 dana cu novi pravit' bice jos vise caka" i tih fazona u vezi Sony Vegas - a.
Iskreno ovo su ono bas osnovne stvari... Bolji nacin usporavanja je isjeci neki dio i samo drzati ctrl i povuci prema desnu usporiti i prema lijevo ubrzati. Tako dobijate mogucnost dobrog effekta na transu. Sto se tice slova dolje u cosku, to se sad vecinom radi u PS-u i postavi se radi ljepseg izgleda.
Da ti dam prijedlog za sljedeci tut :
~Posto je zumiranje i colori (ovo malo manje) vec rutina, ako znas objasni masking u vegasu. Znam da je malo potesko objasniti ali potrudi se.
Gj...
~Posto je zumiranje i colori (ovo malo manje) vec rutina, ako znas objasni masking u vegasu. Znam da je malo potesko objasniti ali potrudi se.
Gj...
Ma mogao si nesto bolje napraviti , cak i ja ovo znam
Fino za početnike, ali ovo za playback rate je meni iskreno nigdje veze, jer ako imaš ingame sound zajebano potrefiti, najbolje (po meni), uvećaš fino sebi dio fraga na scrool, tačno izrežeš od početka do kraja šta oćeš da usporiš, i samo držiš ctrl i povećavaš video, i tako samo i ingame sound ispod povećaš i to je to... , bez neke velike politike 
Peace.

Peace.
Auuuuuuuuuuu taman super , da i ja mejkam svoj movie
IMBA XD
IMBA XD
MAND4 je napisao/la:
Iskreno ovo su ono bas osnovne stvari... Bolji nacin usporavanja je isjeci neki dio i samo drzati ctrl i povuci prema desnu usporiti i prema lijevo ubrzati. Tako dobijate mogucnost dobrog effekta na transu. Sto se tice slova dolje u cosku, to se sad vecinom radi u PS-u i postavi se radi ljepseg izgleda.
Gj...
Gj...

Bolje fino da im objasnim ono osnovno pa onda kasnije teze ..
ty.
ako neko ima zivaca za mene i vremena neka me add na [email uklonjen] da mi pojasni malo oko vegasa....provodim mnoogo vremena citajuci kako se koristi vegas i jos uvek mi nije jasno
hvala u napred pozz svima
hvala u napred pozz svima
dobar ti ovo tut mire
Odličan TUT.

Eh mire bas ti hvala na ovome tut-u nigdje nisam mogao naci pocetnicki tut za Sony Vegas posto sam juce tek poceo raditi na njemu . Prvo da izvjezbam ovo pa da krenem na slijedeći
Hvala
Hvala
Svaka cast
,samo da je i vise ovakvih kao ti,da podijele znanje s nama
,samo da je i vise ovakvih kao ti,da podijele znanje s nama
jak tut, napravi jos koji za dodatne efekte
))
))
Odakle mogu skinuti movi making
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.