Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Slavlje BH reprezentativaca

234 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.10.2009. u 20:47

Eo prije 10-setak minuta gledam politicki magazin 60 minuta u kojem je bilo kako se nasha reprezentacija pripremala za put u Talin , kako su tamo docekani , snimci u avionu u kojim sa se zezaju .
E sad me interesuje ako je neko gledao , a zna gdje mogu da download il da pogledam nek mi se javi pls !
EDIT : ODE TEMA U SPAM , PRESJELO VAM DABOGDA
www.rtvfbih.ba , ima tu sigurno samo sto je sajt trenutno down ali sredit ce se kasnije :)
Ma qme jest to sto se oni raduju :S al sada se sve vidilo ko je prvi poceo u Sirokom i sta je bilo :) nema se tu sta pricati KRIVI SU SIROKO BRIJEZANI !

Post dobio šamar od Philosopher

BLAZZE je napisao/la:
Ma qme jest to sto se oni raduju :S al sada se sve vidilo ko je prvi poceo u Sirokom i sta je bilo :) nema se tu sta pricati KRIVI SU SIROKO BRIJEZANI !
Ma joj qme tu se nema shta pricati !

Spahic najjaci budi sve redom da daju izjavu

~ Stomak me zabolio kad je onaj debeli uzo' mikrofon da pjeva, oplako sam

btw : znal iko imal gdje da se skine ona nova pjsema za ciru
BLAZZE je napisao/la:
BAKIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIKO NAS NE VOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

DejanMatic je napisao/la:
BAKIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIKO NAS NE VOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Volim ja tebe :$

A ti mene :]

?

btw: ti si :$ da pogodim Faris :$?

BLAZZE je napisao/la:
Volim ja tebe :$

A ti mene :]

?

btw: ti si :$ da pogodim Faris :$?
Ma jest' bolan al' voli tebe brat i po ovom snijegu i po svim vremenskim uvjetima <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.