Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lockerz - pitanje ?

118 pregleda · 15 odgovora · otvorena 12.10.2009. u 10:52

Koliko na dan mogu max zaradit bodova , da nemam prijatelja nikako , znaci login 2 ptz i koliko na onim pitanjima da zaradim , ja video ni igrice nemogu igrat ni gledat da dobijem ptz .. i kad uradim login , treba da ucita ovaj link http://www.lockerz.com/game-ptzCatch ali nista , otvori malo nesto i nemogu nista :S

i usput ako kome treba invite nek na pm posalje email ..

i kad ce site pocet funkcionisat kako treba ? i kad ces se pocet paketi slati ?

Ma nista, dodji sutra, tako sam i ja juce, isto mi sranje bilo i evo danas mi normala
torQ7u je napisao/la:
Ma nista, dodji sutra, tako sam i ja juce, isto mi sranje bilo i evo danas mi normala ;)
Ma ja sam se jucer reg i i kad sam usao odmah sam igrao neku igru i dobio oko 20 ptz i ja danas udjem i tako nece da ucita i nema onih ptz :S
kako da igram te igrice, prvi puta kad sam igrao nesto zeleno padalo i ja malo zakasnijo i skupio 25 bodova, kako opet igrati da dobijam te bodove. vidim ima korisinih stvari
nothing3 je napisao/la:
kako da igram te igrice, prvi puta kad sam igrao nesto zeleno padalo i ja malo zakasnijo i skupio 25 bodova, kako opet igrati da dobijam te bodove. vidim ima korisinih stvari
e to sam i ja igrao i dobio 20 + ptz i danas usao i nema toga i nemogu igrat vise te igre :S

Fakat ne kontam , eo odigro jednu igru i sta sad kako dalje

btw,zaradit cu za ovo
Posalji meni invite code...poslao sam ti na PM al nevracas nista....
To se svima desava dobijete poene na igrici, a nakon sljedeceg login-a ponisti se sve. Jedino bodove mozes dobit odgovaranjem na pitanja i kada nekog invite.

Ako kome treba invite posaljite mail na PM.
skile je napisao/la:
To se svima desava dobijete poene na igrici, a nakon sljedeceg login-a ponisti se sve. Jedino bodove mozes dobit odgovaranjem na pitanja i kada nekog invite.

Ako kome treba invite posaljite mail na PM.
Koliko sam skonto od 15. oktobra ce se moci igrat oficijelno

Valjda xD Ne znam , to sam procitao

http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU&NR=1

Gargamell je napisao/la:
Koliko sam skonto od 15. oktobra ce se moci igrat oficijelno :-*

Valjda xD Ne znam , to sam procitao :P

http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU&NR=1

:'(
.. dobar video :D

da je meni ono , :D

mozes narucit vise stvari odjednom , u jednom paketu dodju , koliko cekas da ti dodje roba ? od dana narucivanja ?
mozes li me invite pls ? :S
epicinho je napisao/la:
mozes li me invite pls ? :S
dobio si :)
torQ7u je napisao/la:
Ma nista, dodji sutra, tako sam i ja juce, isto mi sranje bilo i evo danas mi normala ;)
Kako da upisem broj telefona?
FrisK je napisao/la:
Kako da upisem broj telefona?
Nije potrebno

Prije je trebalo sad netreba
awion je napisao/la:
e to sam i ja igrao i dobio 20 + ptz i danas usao i nema toga i nemogu igrat vise te igre :S

To samo jednom mozete, prvi put . . nikad vise ..
za 3 dana, 15. tog ovog mjeseca, dolaze ostale opcije, muzika i ono . .
Pa sta ste vi mislili? Igrati svaki dan onu igru? Pa za 5-10 dana zaraditi za laptopa. Pa nije caj je**m mu led.

Kad se tek regas imas jednom da odigras onu igru, da kupis one poene. I nakon toga imas svaki dan 2 PTZ login + 2 PTZ odgovor na one dailies. Znaci dnevno 4 PTZ-a. A kada skupis 20 prijatelja il kako se vec zovu, onda ti ide duplo zarada ja mislim. Pa onda dnevno imas 8 PTZ-a.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.