Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 27 bodova

Pomoc

421 pregled · 6 odgovora · otvorena 10.04.2006. u 17:34

Prije neki dan pokusao sam izbrisati (i dan danas pokusavam :S) NFSMW (need for speed most wanted) znaci najprije sam otisao na control panel remove ali uzalud znaci kada kliknem na remove nista mi se ne pojavi da me pita jeste li sigurni da zelite izbrisati ok i ono sto bi trebalo kao i sve ostalo sto brisem znaci mrtvo hladno i dalje sjedi tu... pa sam onda pomislio da izbrisem prvo alcohol 100 i deamon tols pa onda da pokusam nfsmw ali uzalud izbrisao sam alcohol i deamon. ali ne i MW...

sta mi je ciniti ? unaprijed HVALA !
Rješenje
nadji ga na Program files

crogram Files

i izbrisi njegov direktorij ako ti je problem oko Space-a

gl
imama ja jedan program ( UNLOCKER ) sve izbrise :

http://www.bug.hr/program/index.asp?id=71176&page=1

to je clanak o njemu e sada dole pri dnu imas kako ga je bug ocijenio i link za download.

instaliraj ga i otidji da to izbrises . pojavice ti se poruka ono da nemozes i onda ce se to pokrenuti i vidjeces DEBLOKIRAJ SVE. klikni to i gotovo
               Shaman je napisao/la:
imama ja jedan program ( UNLOCKER ) sve izbrise :

http://www.bug.hr/program/index.asp?id=71176&page=1

to je clanak o njemu e sada dole pri dnu imas kako ga je bug ocijenio i link za download.

instaliraj ga i otidji da to izbrises . pojavice ti se poruka ono da nemozes i onda ce se to pokrenuti i vidjeces DEBLOKIRAJ SVE. klikni to i gotovo

Slazem se.Unlocker rulzzz.jedan od najbolji programcica sto sam vidio,jako jednostavan i jako ucinkovit.Koristi se kod onih stvari koje kad zelite obrisati izbaci vam kao ono ovaj program koristi neki drugi program ili neka druga osoba.samo ga unlock i gotov je
               Nbk|Ciciban je napisao/la:
Slazem se.Unlocker rulzzz.jedan od najbolji programcica sto sam vidio,jako jednostavan i jako ucinkovit.Koristi se kod onih stvari koje kad zelite obrisati izbaci vam kao ono ovaj program koristi neki drugi program ili neka druga osoba.samo ga unlock i gotov je

Nekad to zna i biti lose po windowsu,no dobro radite kako hocete.Ja uvijek koristim Magic Utilities za brisanje programa sa racunara,jer on jedino bezpotrebne file-ove brise sa racunara,znaci oni koji nece naskoditi normalnom radu racunara,a takoder i program,igru ili sta vec ukloni.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.