Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] soNgY

205 pregleda · 21 odgovor · otvorena 10.10.2009. u 14:12

Hai again Evo da postam jos 3 siga sto sam napravio u zadnjih 24 sata pa eto da cujem vasa misljenja...

Prvi:

Drugi:

Treci:

Skoro svi komentari dobrodosli

P.S. Nemojte me pitat da stavljam vase ime umjesto svog jer vam se zelja nece ispuniti...
Kratko i jasno:

Prvi "valja", ostala dva nevaljaju

'Javi se da ti dadnem apl.'
Prvi i treći nekako su šminka pravo, boja upadljiva , ma sve extra

10+
Meni treci izgleda nekako bas prejako,sve se uklopilo drama.

Jest da se ne razumijem bas toliko,ali mom se oku svidja ^_^

torQ7u je napisao/la:
Kratko i jasno:

Prvi "valja", ostala dva nevaljaju

'Javi se da ti dadnem apl.'
E'o me

Jbg, pocetnik sam sto se tice sigova, ali ovaj put sam se mnogo vise potrudio, i procitao mnogo vise tutova

@ jbg, moja greska... nisam ni primjetio da sam fulio podforum :S ipak, za sve ostalo tu je Enes

Post dobio aplauz od Jason

soNgY je napisao/la:
E'o me

Jbg, pocetnik sam sto se tice sigova, ali ovaj put sam se mnogo vise potrudio, i procitao mnogo vise tutova

@ jbg, moja greska... nisam ni primjetio da sam fulio podforum :S ipak, za sve ostalo tu je Enes
Fulio si podforum -.-'
1. 7/10
2. 8/10
3. 8/10

sve u svemu 8/10 :)
torQ7u je napisao/la:
Fulio si podforum -.-'
Dao sam mu ja aplauz :*

Inače at topic,

Prvi sig je fin , il' mi se čini il vidim u pozadini efekt vatre i to je fino urađeno .. A i boja texta se slaže sa bojama na sigu.

Ova ostala 2 , nisu nešto .. Previše nabacano ,ovi su ti radovi daleko bolji od prošlih. :)

gl

Inače at topic,

Prvi sig je fin , il' mi se čini il vidim u pozadini efekt vatre i to je fino urađeno .. A i boja texta se slaže sa bojama na sigu.

Ova ostala 2 , nisu nešto .. Previše nabacano ,ovi su ti radovi daleko bolji od prošlih.

gl
Jason je napisao/la:

Inače at topic,

Ova ostala 2 , nisu nešto .. Previše nabacano ,ovi su ti radovi daleko bolji od prošlih.

gl
Who loves ya ?

<3

Post dobio aplauz od Jason

torQ7u je napisao/la:
Who loves ya ?

<3 :-*
/me wuwz u :$
Jason je napisao/la:
/me wuwz u :$
/me wuwz u moar thn u meh :$
Prvi 10/10

Drugi 7/10

Treci 9/10

Vidi se da imas skilla u ps
Treci mi se najjvise svidja,al su i ova dva fina

~ Drugi put probaj uraditi sa tamnijima nijansama,pomalo je presareno bez uvrede.

8/10. pozdrav
fkt fino si uradio svidaju mi se sve tri slike , ona prva je bas najjaca xD , samo ti je sogny potpis ofiran

Uglavnom sve mu svemu 10 / 10 !
~1 10/10
~2 9/10
~3 9/10

~svaka cast za uraadene radove
Prvi extra! I ostali su al prvi mi je najextriji..:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.