Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igra na fazonu stripa

128 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.10.2009. u 22:56

E ako moze neko da mi kaze ime... ima jedna igrica starija na fazonu STRIPA kao crtano i to, ustvari je pucacina EXTRA dobra igrica igrao sam je jos pre 5.6 god. Hvala unapred
XIII ?

U pocetku si ti u jednoj pustinji i treba neka te vodi do kuce i ti se onesvijestis i na nekom brodu si ha hu, uglavnom nesto na taj fazon
Ispravi me ako grijesim, ne mogu se ni ja sjetit, davno sam je igro ^.^
Ali je jako dobra igrica, zanimljiva :)
Kao sto golgy reche XII GAME [:

Ma tu sam igru prekucao.

Znaci XII predobra igrica, nije teska a nije ni lagana.

~ moze se igrati u multiplayeru, ja igrao sa jaranom na PS2, valjda moze i na kompu.

Igrica vako prva mapa, nes ko na nekoj ti plazi pa moras nake tu ubit' likove, ja mislim da je to prva mapa

Igrica je isto strip, puno ima sminka misija, spijunirash u jednoj misiji nekog lika, tu sam misiju 10x igr'o :/

~ Bacis bombu ono pise BLAM, ubijes ga vako pise AHHH ^..^

Modza igra izgleda ko djecija naka Super Mario al' je prejaka igra, bash se zaigrash.

Ovu igru mozesh download na katz - u ima 100% ja sam htio tamo da skinem al' nije mi se dalo
Ma za PC garant mislis na MAX PAYNE jer to je napravljeno mescini po stripu i na takav je fol. To bi trebalo biti to.
UrQuan je napisao/la:
Ma za PC garant mislis na MAX PAYNE jer to je napravljeno mescini po stripu i na takav je fol. To bi trebalo biti to.
Cuj max paybe haha, igrica se zove XIII, max payne je radjen kao sve normalne pucacine.

XIII Najbolje igrica pucacina, strip, dobra prica, akcija.
Da da. To je to. Care hvala ti. Nemam sta za reci. Dobra je igra.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.