Diskusija
- Forum
145 pregleda · 16 odgovora
/stapsujes
/nepsuj
Protesti u Širokom Brijegu: Uvrede, Tompsonove pjesme i uzvici "Ovo je Hrvatska!"
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/protesti-u-sirokom-brijegu-uvrede-tompsonove-pjesme-i-uzvici-ovo-je-hrvatska
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/protesti-u-sirokom-brijegu-uvrede-tompsonove-pjesme-i-uzvici-ovo-je-hrvatska
Baš niđe veze. Šta fali ponekad da bude tema o vicevima. Pa ne možemo konstantno pričati o problemima i igrama.
StealtH je napisao/la:
Baš niđe veze. Šta fali ponekad da bude tema o vicevima. Pa ne možemo konstantno pričati o problemima i igrama.
joj da oce g.ba postati dernek da ne dolazim vise ovamo
znaci jos samo fali djevojcice od 12-15 god da dodzu i onda je bas posto dernek.ba
sta brisete teme ne jedu vam hljeba bolan a j**o majku pa ovo nema ni u pekari 2 galeba na ilidzi xD
znaci jos samo fali djevojcice od 12-15 god da dodzu i onda je bas posto dernek.ba
sta brisete teme ne jedu vam hljeba bolan a j**o majku pa ovo nema ni u pekari 2 galeba na ilidzi xD
StealtH je napisao/la:
Baš niđe veze. Šta fali ponekad da bude tema o vicevima. Pa ne možemo konstantno pričati o problemima i igrama. :S
Stash kad svakom ima moderatora na g.ba i admina, pa se ku**i kako mu je cejf.
Vic je prejak
To je neko vjerovatno uradio jer u coffe shopu ima sticky tema pa da si ti trebo tu napisat
To je neko vjerovatno uradio jer u coffe shopu ima sticky tema pa da si ti trebo tu napisat
Procitajte samo pravilo foruma br. 6 i bice vam jasno kakvi budalasi vode ovu stranicu .... Iskoristio bi pravilo br . 1 i obratio se adminima preko njega..Kad nemozete sastaviti jedno spam jel spam ili je spam ...
StealtH je napisao/la:
Baš niđe veze. Šta fali ponekad da bude tema o vicevima. Pa ne možemo konstantno pričati o problemima i igrama. :S
StealtH je napisao/la:
JA temu nisam trashao , tbh. Nije me ni zanimala. Ali vjerovatno je uvrijedila nekog Moderatora/Admina , radi onog vica koji i nije baš funny " hrvati - krst - mujo - bosna " , odma' podstiče neku mržnju jer su ovdje skoro sve djeca i ne možeš ti objasnit djetetu da to nije tako...
Traži od nekog admina , log . pa vidi ko je delete.
Traži od nekog admina , log . pa vidi ko je delete.
Evo alienzze samo za tebe :
Osto perici papagaj u frizideru
Prodje 6 sati
Perica otvara frizider i kaze:
Koga to moje okice vide
A papagaj:
Pingvina pi**a ti materina XD
Osto perici papagaj u frizideru
Prodje 6 sati
Perica otvara frizider i kaze:
Koga to moje okice vide
A papagaj:
Pingvina pi**a ti materina XD
Ima debila admina stvarno
vrabaCC je napisao/la:
Ima debila admina stvarno
Javiiiii seeeeeeee javiiiiiii seeeeeeeeeee!!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.