Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

123 pregleda · 9 odgovora

posli mujo i haso krast lubenice i rekne mujo hasi ako vidis policiju pocni pjevat. poso mujo krast kad haso pjeva :bijelo auto, plavo nebo, bjezi mujo, bog te j**o :D
Djevojčica sva zadihana dolazi iz škole i s vrata viče mami:

- Mama, danas je bilo grozno u školi! Profesor tjelesnog mi je dao jedan zato što se nisam mogla popeti uz konopac. Mama, ti ne znaš kako je to teško...

- E, dušo moja, ne znaš ti što je teško... Kad sam ja tebe rađala, to su bile neviđene muke...

Na to se baba umješa u razgovor:

- E djeco moja, ne znate vi što su muke... Danas sam biciklom išla na pijacu i u povratku mi se klitoris zapetljao u lanac...
STREBER je napisao/la:
posli mujo i haso krast lubenice i rekne mujo hasi ako vidis policiju pocni pjevat. poso mujo krast kad haso pjeva :bijelo auto, plavo nebo, bjezi mujo, bog te j**o
Rekao sam da ne pisete viceve stare 100 godina.. Brate to sa pjesmicama i kradjom kukuruza je isfuralo bgm.

Eo jos jedan.

Kao sjedi maca na ogradi i pushi travu .. naidje neka baba i govori "PIS MACO !" .. odgovara maca .. "piiiss baba"
AlienzZ je napisao/la:
Rekao sam da ne pisete viceve stare 100 godina.. Brate to sa pjesmicama i kradjom kukuruza je isfuralo bgm.

Eo jos jedan.

Kao sjedi maca na ogradi i pushi travu .. naidje neka baba i govori "PIS MACO !" .. odgovara maca .. "piiiss baba"
Josh uvijek se smijem ovom tvom vicu HAHAHAHAHAH !
Zasto krave pasu ? - Jer namaju ruke da zamotaju.

staro jbga
Crni humor?

Pita gluh glupog:

- Kol'ko je 4 + 4 ?
- Sedam
- Na ku**u te nosam !

Pita dijete mamu

- Mama, sto sam ja crna, a braco, tata, dedo i nana bijeli ?
- Suti sine, kakav je dernek bio cudo da nisi ispala pas

Ratovali Njemci i Partizani u sumi i dodje sumar i otjera ih

Otisao konj u kukuruze i posto je bilo jako vruce pocnu kokuruzi da se kokaju i konj pomisli da je snijeg i smrzne se

Idu 2 covjeka pustinjom i naidju na podmornicu , izadje sova iz podmornice i pita je ovaj jedan kolko je sati , izvadi sova toplomjer i kaze cetvrtak

prevarila cura betmena i pitaju sad betmena sta ce uradit i kaze on "oprostit cu joj sveeeee , nisam ja supermeeeen"

idu dvije mrkve ulicom , jednu zgazi auto a druga ni pet ni sest,sedam ,osam , devet ....

neki dan uso Chuck Norris u dzamiju i sviam uzeo abdest

zajebava mali policajca "ciko , ciko sad cu vas pojesti"
a policajac odgovara "ajde mali nemoj da jedes govna
Znate kako u Sarajevu zovu novootvoreni BBI centar?
-Bosanska Ćaba, svi kruže a niko ništa ne kupuje.

Prepiru se dva botaša oko toga tko ima više novca.
Prvi kaže:- Ja imam toliko novca da mogu kupiti cijeli svijet!
Drugi odgovori: - Ali ja ga ne prodajem!
-------------------------------------------------
Ratovali slonovi i miševi.Jedan miš se popeo slonu na vrat,a njegovi drugovi miševi mu počeli dovikivat:
- To,Enese zadavi ga!
-------------------------------------------------
-Koja je glavna pouka španjolskih sapunica?
-Ne ponašajte se tako bezobzirno prema služavki,to vam je sigurno majka!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.