Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako?

190 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 19:48

Znaci imam web sajt svoj,i sad ocu da promjenim dizjan,al kako dok mjenjam dizajn da pise npr sajt je u rekonstruckiji klikni ovdje(link) i da kad klikne otovori forum.. znaci kako da izbrisem naslovnu od sajta..ili da na naslovu postavim

Sajt sam sad dobio.. koje programe trebam skinut?? ftp il cpanel? i kako to da odredim..

Hvala,da imam boba dao bi majke mi :S
Moraš imati FTP program. Nešto poput:

FlashFXP
FileZilla

etc...

Pa morao si dobiti cPanel podatke? <_<
username & password

Loguješ se tako što odeš na :

www.imesajta.com:2082
ili
www.imesajta.com/cpanel

Svejedno ...

Onda npr. Ako hoćeš preko cPanel-a , odeš "FileManager" , selektuješ "public_html" folder , replace-aš defaultni index.html , sa svojim ... Isto tako preko FTP-a , uđeš u folder public_html , i replace-aš defaultni index.html

Skont'o?

Post dobio aplauz od vLexinho

Jason je napisao/la:
Moraš imati FTP program. Nešto poput:

FlashFXP
FileZilla

etc...

Pa morao si dobiti cPanel podatke? <_<
username & password

Loguješ se tako što odeš na :

www.imesajta.com:2082
ili
www.imesajta.com/cpanel

Svejedno ...

Onda npr. Ako hoćeš preko cPanel-a , odeš "FileManager" , selektuješ "public_html" folder , replace-aš defaultni index.html , sa svojim ... Isto tako preko FTP-a , uđeš u folder public_html , i replace-aš defaultni index.html

Skont'o?
nisam :S
sa sajtom koji si dobio moro si dobit ftp podatke username pw i host ip i cpanel ako ti to nisu dali nemozes mjenjat :(
w0lf_rid3r je napisao/la:
sa sajtom koji si dobio moro si dobit ftp podatke username pw i host ip i cpanel ako ti to nisu dali nemozes mjenjat :(
dobio sam to sve.. al neznam kako cu u ftp :S
prvo skines ftp evo link http://download.cnet.com/Core-FTP-LE/3000-2160_4-10195752.html

i tu ljepo ukucas podatke i spojis se... :)

ako je sajt joomla onda skines i ubacis u folder neznam tocno koji a ako je frontpage ili dreamwiever onda moras da prepravljas to u tim programima dizajna, tolko sam te skuzio :)

Post dobio aplauz od Enes

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.