Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

sound driver

96 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 14:16

moze li mi ko pomoci kako da instaliram zvuk na kompu?
skoro sam formatirao komp, sve drajvere sa uspio instalirati ali ovaj za zvuk nikako, zvucna kartica je asusova, pa eto... ako moze pomoc, thx
Odes na njihovu stranicu u download centar, izaberes model ploce i otvoris. Izbacit ce ti sve drivere za plocu, skines za zvucnu i install.

Toliko tesko? Jos u asusa extra podrska, nisam vidio bolje.

Tako da..
Ideš na ovu stranicu.Onda vidiš gore u desnom kutu "General Download".Izaberiji kategoriju (audio card ili šta god hoćeš),onda izabereš "seriju" i onda model i download šta ti treba
AtoM je napisao/la:
Odes na njihovu stranicu u download centar, izaberes model ploce i otvoris. Izbacit ce ti sve drivere za plocu, skines za zvucnu i install.

Toliko tesko? Jos u asusa extra podrska, nisam vidio bolje.

Tako da..
dobro, ali nije mi jasno, mogu li nesto zeznuti ako pogresno downloadujem ili slicno? :D
posto se slabo razumijem u ovo ..
Ako neznaš koji driver ti tačno treba, skini Driver Agent koji ti "pročešlja" sav comp i izbaciće ti koje drivere da skineš ili pak da nadogradiš neke na novije verzije...
http://driveragent.com/
crazy187 je napisao/la:
Ako neznaš koji driver ti tačno treba, skini Driver Agent koji ti "pročešlja" sav comp i izbaciće ti koje drivere da skineš ili pak da nadogradiš neke na novije verzije...
http://driveragent.com/
Ako će s ičim zeznut komp to je Driver Agent...Ja sam ga imao i nevalja Btw da je dobar program nebi bio free?
MaxYz je napisao/la:
Ako će s ičim zeznut komp to je Driver Agent...Ja sam ga imao i nevalja:r Btw da je dobar program nebi bio free?:-[
nije free, skenirao sam i izbacilo mi je:

"DriverAgent found 21 out of 35 drivers are out of date."

trebam placati 9.99$ mjesecno, lol, nextplease
MaxYz je napisao/la:
Ako će s ičim zeznut komp to je Driver Agent...Ja sam ga imao i nevalja:r Btw da je dobar program nebi bio free?:-[
Nije free verzija, nego možeš probati, pa ako ti se svidi kupiš, a što se tiče programa, meni je pomogao oko zvučne za jedan stari Pentium4, tako da nemam primjedbe za program....
EDIT@KostamaN1
imaš previše zastarijelih drivera, zato ti traži plaćanje, kod mene je bilo potrebno samo za zvučnu driver, i ovaj program ga nasao, ja ga install i sve bilo OK
KostamaN1 je napisao/la:
dobro, ali nije mi jasno, mogu li nesto zeznuti ako pogresno downloadujem ili slicno? :D
posto se slabo razumijem u ovo ..
Sa oficijalne stranice ne mozes skinuti nista sto ne valja.

Ako fulis driver pa skines drugi, neces moci snimiti, pisat ce ti.
Koji ti je model maticne i jel ti zvucna integrirana ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.