Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Braid

138 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 13:31

Pozz raja, znam da je protiv pravila, ali sam sve pretražio, i nisam mogao naći ono šta mi treba konkretno, znači trebam crack za ovu igru a sigurno neko ima od vas, pa da nabaci na rapidshare samo crack, pošto ima na torentima cijela igra sa crackom, ali neisplati mi se skidat cijela igra pošto imam instalaciju....
Admini nemojte brisat bar 2-3 sata temu, pa onda radite šta hoćete...
Znači ako neko ima neka mi pošalje link na PM...hvala
Znaš pravila i opet ih kršiš

Post dobio šamar od Philosopher

Potrazio bi ti ali zabranjeno davat po forumu

Procitaj pravilnik opet ...

GOOGLE.BA

dAYER je napisao/la:
Potrazio bi ti ali zabranjeno davat po forumu

Procitaj pravilnik opet ...

GOOGLE.BA
Hajd molim te pročitaj šta sam napisao u temi, znam pravila, znam koristit GOOGLE.BA, i našao sam full verziju na torentu, ali nemam limita da skidam, da imam ko da bi ciganio ovdje za crack, ako netko ima crack,da mi posalje na PM (private message)....to je sve, i nemojte bezze spamat, nisam od jučer ovdje....

crazy187 je napisao/la:
Hajd molim te pročitaj šta sam napisao u temi, znam pravila, znam koristit GOOGLE.BA, i našao sam full verziju na torentu, ali nemam limita da skidam, da imam ko da bi ciganio ovdje za crack, ako netko ima crack,da mi posalje na PM (private message)....to je sve, i nemojte bezze spamat, nisam od jučer ovdje....
Znas i opet krsis

Necu da se peglam

CAO

Hvala Codex na trudu, ali nije onaj crack za igru već nešto deseto skroz, ali hvala ti ipak, a ti dečko nedie ohladi malo, što se pališ ba, spametuj se pa onda nešto reci, i nemoj me citirat, majke ti....
btw.. Evo dajem 40 bodova ko mi nadje crack za igru Braid, da neotvaram novu temu, dao bi i više ali nemam fakat...hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.