Sta fali ovoj vijesti
18. septembra u Chicagu, Steelseries je predstavio novu i poboljšanu verziju, među igračima poznatog, Siberia headseta, jednostavnog naziva Siberia v2.
Novi headset je orijentiran ka igračima te muzičarima.
Siberia sada ima povećane dijelove koji pokrivaju uši veličine 50mm. Ima jastučiće obložene kožom i popunjene pjenom da što više spriječavaju vanjske zvukove.
Promijenjen je i dio za regulaciju jačine zvuka, te je kabal dužine 1m dok je dodatni, produžni, kabal koji se isporučuje u paketu dug 2m.
Usprkos svemu Siberia ostaje lagana i udobna za duge sesije igranja.
U prodaji će biti dvije vrste ovog izvanrednog headseta, sa i bez zvučne kartice.
Zvučna kartica inače nudi virtualan 7.1 surround zvuk.
Prodaja kreće u novembru ove godine i tada će biti obijavljena i cijena.

Uglavnom... Ova vijest je odbijena, a ja sam htio da je podijelim sa vama.
EDIT:
Ja sam konj, tek sam sad vidio da je Spy napisao vijest.
18. septembra u Chicagu, Steelseries je predstavio novu i poboljšanu verziju, među igračima poznatog, Siberia headseta, jednostavnog naziva Siberia v2.
Novi headset je orijentiran ka igračima te muzičarima.
Siberia sada ima povećane dijelove koji pokrivaju uši veličine 50mm. Ima jastučiće obložene kožom i popunjene pjenom da što više spriječavaju vanjske zvukove.
Promijenjen je i dio za regulaciju jačine zvuka, te je kabal dužine 1m dok je dodatni, produžni, kabal koji se isporučuje u paketu dug 2m.
Usprkos svemu Siberia ostaje lagana i udobna za duge sesije igranja.
U prodaji će biti dvije vrste ovog izvanrednog headseta, sa i bez zvučne kartice.
Zvučna kartica inače nudi virtualan 7.1 surround zvuk.
Prodaja kreće u novembru ove godine i tada će biti obijavljena i cijena.

Uglavnom... Ova vijest je odbijena, a ja sam htio da je podijelim sa vama.
EDIT:
Ja sam konj, tek sam sad vidio da je Spy napisao vijest.