Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Valve hammer editor - svjetlo

98 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.10.2009. u 10:19

imam porblem oko postavljanja svjetla, uspjesno sam postavio nebo ali mi se pojavi crno dok ne pridjem blize, mozda je zbog svjetla koje nisam postavio,,,, pa ako neko zna da mi objasni i htio bi da mapa bude ni svjetla ni tamna previse kao kad pada noc, hvala
Pozabavi se oko dizajna lopte i zatim master-piece prebaci u func_pushable. A onda malo doradi opcije tog brusha po želji.

Post dobio aplauz od Enes

Najlakse ti je naći neku mapu koja u sebi ima loptu, otvoris mapu u BSPviewer, i spremis mapu kao .rmf, otvoris je u VHE i samo prebacis loptu u svoju mapu

tako sam i mislio ali ne mogu nigdje da nadjem takvu mapu, koja usebi ima loptu.. lopta mi ustvari treba da bude kao krov jednog objekta, (mislim polovica od lopte)
Aaaaa, ti bi samo nekakvu kupolu pravio? Originalni HL engine nije baš poznat po renderiranju zaobljenih objekata.

Morati ćeš se pozabaviti vertex morphing-om.

almirpija je napisao/la:
tako sam i mislio ali ne mogu nigdje da nadjem takvu mapu, koja usebi ima loptu.. lopta mi ustvari treba da bude kao krov jednog objekta, (mislim polovica od lopte)
Imas one soccerjam mape, neznam sad tocno ime znam da imaju modovi nogomet i to - sutas loptu
Mozes se posluzit fps bananom[/b]. Pogledaj pod kategorijom [b]Prefabs[/b]. U toj kategoriji nalaze se [b]gotove stvari koje su napravili korisnici site-a ( ima i par mojih XD )...
Enjoy!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.