Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ISTINA O VEDRANU PULJICU

109 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.10.2009. u 09:17

Slika govori vise od hiljadu rijeci

Snimak:

http://gle.to/index.php?pg=2&show=5&id=53072&videoid=4010

Na snimku mozete cuti: "Pogodio si mi oca u celu" i "Zasto? ZASTO VEDRANA?".

NE BRISI OVU TEMU GDJE GOD DA JE
Nemam komentar...:(
stvarno mi vise nije jasno prvo ga je upucao policajac, pa onda navijac, pa onda se predao policajac, pa onda se predao neki navijac koji je ubio vedrana, pa je pobjegao policajac, il nije pobjegao

URL=http://img194.imageshack.us/i/hzpistoljpecarakamera2.jpg/][/URL]

Policija ima saznanja da je Oliver Knezović pucao iz revolta nakon ranjavanja građanina Širokog Brijega Željka Zadre (59) koji je stajao ispred svoje kuće. ''Iz navijačke gomile je došlo do upotrebe vatrenog oružja prilikom čega je ranjen građanin koji nije sudjelovao u neredima nego je stajao ispred svoje obiteljske kuće u neposrednoj blizini'', rekli su iz policije.
Znaci lagano bih uzeo kalash i po jednim i po drugim navijacima odadro
Znaci nemogu da vjerujem,bola dizete teme pa jel iko od vas bio u ratu ovdje ? Jel vidite sta su radili ovi huligani ,jeste ponosni na ovo ?
J**o vas ovaj fudbal i ovo navijanje ,znaci ne opravdavam ubistvo nikako al pogledaj malo ove ulice,jel ovo normalno navijanje ?
Bio sam na utakmici BiH-Srbija sto mislim da je utakmica veceg rizika .. pa opet nije bilo ovakvih belaja jer su ljudi iole normalno gledali i navijali.Zar se je***a utakmica nemoze normalno pogledati ?

Sta se dobija ovim vandalizmom ? -zivot manje
I onda su svi krivi osim samih huligana

ps. Ove ulice podsjecaju vise na 1992-3 nego na 2009godinu Bog ti jadan...

pss . I sta sad ,bolan pa pistolj imaju svi danas ti znas ko je pucao ? Sta sad evo jos jedna slika treci lik ima pistolj...

Prvo se sami trebamo mjenjati,pa onda ocekivati i ostale promjene
100kaa je napisao/la:
Znaci nemogu da vjerujem,bola dizete teme pa jel iko od vas bio u ratu ovdje ? Jel vidite sta su radili ovi huligani ,jeste ponosni na ovo ?
J**o vas ovaj fudbal i ovo navijanje ,znaci ne opravdavam ubistvo nikako al pogledaj malo ove ulice,jel ovo normalno navijanje ?
Bio sam na utakmici BiH-Srbija sto mislim da je utakmica veceg rizika .. pa opet nije bilo ovakvih belaja jer su ljudi iole normalno gledali i navijali.Zar se je***a utakmica nemoze normalno pogledati ?

pss . I sta sad ,bolan pa pistolj imaju svi danas ti znas ko je pucao ? Sta sad evo jos jedna slika treci lik ima pistolj...

Bra'o, bra'o, bra'ooooooooooo za post druže.

I ne shvatam zašto nekome omiljeni portal, koji nikakve, ama baš nikakve veze ne bi trebao da ima sa crnom kronikom pretvarate u istu dizanjem ovakvih tema.

Ako vas ipak iz nekog razloga pogađa to što se desilo u Širokom Brijegu, a niste okorjeli Pitar, zapitajte se još jednom.

"Trebamo li mi razbijati naše male glave oko nečega sa čime nikakve veze nismo imali?"

Sada je vrijeme da se solidarizirate drugovi, i počnete pisati i potpisivati peticije za smjenu vodstva države, uprave MUP-a i pravosuđa pa da se vratimo na stare staze bratstva i jedinstva.

Iskoristite priliku.
100kaa je napisao/la:

I nakon svega toga, umjesto da se situacija smiri, da se ljudi bar malo opamete . .
ma jok
sad se javljaju usjane glave, balavci, i svak svoju stranu brani . .
ovima su krivi ovi, onima oni . .

i sto je najgore, toliko su glupi, ograniceni, balavi, da nema nikakvog nacina da im objasnis . .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.