Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prijedlog ?

188 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.10.2009. u 00:17

PRIJEDLOG: Sljedeća utakmica na Koševu da se stadion napuni .. kojim navijačima nije bitno [ HZ , TM , RZ , RA ] da se na Koševu ne čuje nijedan muk , ni navijanje samo sudijska pištaljka . Svi koji se slažete sa mnom kopirajte ovo u svoj status , u znak protesta i poštovanje prema Vedranu Puljiću !

Temu u Ozb pls =D da se ne zagubi ...

Nemojte se vredjati samo napisite : Ocetel doci i ZASTO i Zasto necete doci !

Ja cu doci ipak je red da odemo da damo pocast momku :)

Rip Veca jos jednom :'(
I ti mislis na gamersu naci dovoljno LJUDI da popunis stadion?
Necu ulaziti u raspravu o nemogucem, da bude i problizno normalno buke, a kamoli nesto tise.
Philosopher je napisao/la:
I ti mislis na gamersu naci dovoljno LJUDI da popunis stadion?
Necu ulaziti u raspravu o nemogucem, da bude i problizno normalno buke, a kamoli nesto tise.
ma brate ovo je sve vec isplanirano ... neg da vidim ocel sa g.ba ici neko :) da znam ...
Docu ~ cisto da dam podrsku bez navijanja,naravno na istok/zapad..al nova informacija je da ce se sjever zatvorit..

@ Sad mi buraz reko..
Neću doći.
Hm ... idem vec neke 3 sezone na sve domace utakmice Sarajeva i neke gostujuce ... Ici cu naravno i na slijedecu koja bude... I podrzavam taj prijedlog samo je jos rano govorit o nekim slijedecim utakmicama Sarajeva, i ostalim koje ce biti na Kosevu .

btw od kud ti to da ce se sjever zatvorit ?
Sta je ba isplanirano? Halo ba, nemojte siriti nikakvu propagandu i lupetat gluposti, ono sto bude trebalo da se zna, znat ce se (govorim o aktivnostima navijaca).
BLAZZE je napisao/la:
ma brate ovo je sve vec isplanirano ... neg da vidim ocel sa g.ba ici neko da znam ...
De ti meni daj link da ja vidim koliko je to isplanirano.
Inace ide tema u kantu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.