Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zdravstveno stanje @ Humanost

751 pregled · 14 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 23:23

Pozdrav svima

Dragi prijatelji,poznanici i drugi clanovi ovog sajta,zelio bi vas zamoliti da budemo sto vise slozni i "HUMANI" naravno oni koji zele da ucestvuju u tome i pomognu..

O cemu se radi : Na ime od moga dragog prijatelja,majka ima prosirenje krvnih sudova u Mozgu ( ANEURIZMU ) i to se mora otkloniti,a za operaciju je potrebno 30.000€ ( Operacija u Turskoj )..Zamolio bih sve clanove ovog sajta da pomognu koliko mogu i ako mogu..Nisam od tih koji se zele zajebavati na ovakav nacin i nedo Bog da cu to ikada i uradit..

Broj ziro racuna je : 09001004130

Ziro racun je na ime sina : Borovac Narcis

Ime osobe kojoj ce te pomoci : Borovac Zumreta

Budimo "HUMANI" i pomozimo
djemo probajte vidjeti sa postom za onaj humanitarni broj, jer ipak sta je svakome od nas 3-4KM ... recicu mami da sutra ode do banke ...

aBd da ozdravi
U zanimljive je stavljena tema da se ne izgubi , svako ko pomogne +1 rep.

Reći ću mami da to ona send. Inače , gameri su po prirodi humaniji od ovih običnih ljudi ...
Kad uplacuje tolke servere i domene i jos naki sranja.. jedan cw server manje,moze mozda puno pomoc

@ Uplatit cu u ovaj dan~dva..i ako bi bilo mnogo bolje da ima neki broj,al eto..

@ Izvini tebra,nisam tako mislio ;(
Medixon je napisao/la:
Kad uplacuje tolke servere i domene i jos naki sranja.. jedan cw server manje,moze mozda puno pomoc

@ Uplatit cu u ovaj dan~dva..i ako bi bilo mnogo bolje da ima neki broj,al eto..

@ Izvini tebra,nisam tako mislio ;(
Zamolio bih te da ovakve stvari ne poredis sa tako glupim stvarkicama,i sa tim stidni smajlijima ( ako zelis pomozi,hvala ) ako ne,preskoci temu ..
Jel ovo kico brate nas ?:r

ako jest qme :S crnjak teski :S

donirat ce mi stara ...
Đemo jarane u mahali tuga ocami,vido sam kiču preksino lik sjeban skroz.Nit šta priča nit bilo šta drugo,a mi u mahali smo organizovali sve što je moguče.Jbg žao mi žene jer mi je komšinica,a više mi je žao kiče znaš i sam da je sa mnom i vargom lik uvjek,a i od kad znam za sebe znam i za njega.Sve u svemu mi smo organizovali par akcija za prikupljanje pomoči :(
Uplaceno od strane moje porodice,<3KICU i zelim da se zavrsi sve kako treba ako bogda.
ako ikako budem u mogucnosti budem poslao...
Trebali ste namjestit za postu putem poziva da doniras 3km ili kolko vec

Reci cu staroj da uplati
mama ce danas otic abd !
Otac redovno ide u banku pa ću mu reći da prebaci makar 5KM.

Sevap je to..

FR!

Edit: Done.
dyemsonii je napisao/la:
Zamolio bih te da ovakve stvari ne poredis sa tako glupim stvarkicama,i sa tim stidni smajlijima ( ako zelis pomozi,hvala ) ako ne,preskoci temu ..
Posto ni ja, a ni moji starci, ne idem cesto u banku, je l' ima "ono" za mobitel, da zovnes pa da doniras?

Rado cu donirat' najvise sto mogu ... sevap je .
Najbolje da napravite ono za kucni telefon da se nazove sa kucnog, a ja bi nazvo i doniro mislim i svi bi donirali koji mogu.

A gdje su sad ostali kad treba uciniti dobra djela, dali je ovu temu digao neki admin kao Abasi , Wertu , bak1r , riddle itd itd
svi bi se javili brate donirat ce mo da ispadnu fini. Niko nema novca za razbacivanje cak ni ja al ovo se moze donirati nije puno, a fala bogu nas na gamersu ima drama puno.
Stara u banci radi, tako da nema problema... Uplatit ce Želim brz oporavak!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.