Znači ovako, skino sam sa neta "Windows XP SP2 Original" tj. bez ikakvih modifikacija, dodataka ili bilo čega, spržio na CD, ubacio u DVD/RW ROM, otišao u BIOS, podesio BOOT-anje, da BOOT-a sa CD-a, restartovo računar, prošla slika od MATIČNE PLOČE, došla CRNA SLIKA sa DONJOM CRTOM bez teksta PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD, počelo da diže XP normalno bez ikakvog BOOT-anja.
Porblem je u tome što imam DVA Windows XP-a na DVA CD-a, probao sam sa OBA CD-a da BOOT-am ali neuspjeva neće da mi se pojavi CRNA SLIKA sa tekstom PRESS ANY KEY...etc.
Ako je iko imao sličnih problema kao ja, bio bih veoma zahvalan ako bi mi ikako mogao da pomogne.
PS. Muha klocu, ti se sigurno u ovo razumjevaš, tako da bi bilo ljubazno od tebe da mi pomognes
Porblem je u tome što imam DVA Windows XP-a na DVA CD-a, probao sam sa OBA CD-a da BOOT-am ali neuspjeva neće da mi se pojavi CRNA SLIKA sa tekstom PRESS ANY KEY...etc.
Ako je iko imao sličnih problema kao ja, bio bih veoma zahvalan ako bi mi ikako mogao da pomogne.
PS. Muha klocu, ti se sigurno u ovo razumjevaš, tako da bi bilo ljubazno od tebe da mi pomognes