Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sramota :(

45 pregleda · 2 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 22:31

Kao sto su svi culi da je pogino danas navijac hordi zla
R.I.P Vedran Puljic ,a sad saznajem da je i 2 preminuo u bolnici od ozljeda..sramota za taj narod koji je to uradio ..informacije moje kazu da su iz stanova pucali na horde zla sramota...necu nikog da prozivam i sarajevo je najavilo da ce izaci iz BiH premjer lige...podrzajem evo i najnovijih informacija

"Prema izvorima bliskim navijačkoj grupi Horde zla, još je jedan navijač Sarajeva preminuo prije sat vremena u mostarskoj bolnici, gdje mu je ukazivana pomoć, nakon što je ranjen iz vatrenog oružja u sukobima tokom dana u Širokom.

Još se tri navijača Sarajeva nalaze u životnoj opasnosti i prema prvim procjenama predstoji im teška noć u borbi za život!"

SRAMOTA

HzSA Old TowN

Ako bude novih informacija bit ce edit :R

R.I.P Vedran i R.I.P taj 2 :S

i nek je sa srecom ovim ostalim da prezive

ODSTUPANJE IZ LIGE HOCEMO !!!!

"Mi se nalazimo u svalačionici gdje su nas odmah sklonili. Još ne možemo izaći, jer ni mi nismo sigurni. Dobili smo informaciju da je jedan naš navijač poginuo, što me je jako potreslo, kao i čitavu ekipu. Da li zaista ovo nekome treba, jer ti su momci došli samo da nas bodre, a ovako su dočekani u Širokom Brijegu. Nakon ovog ne znam da li ćemo uopšte igrati više ovu utakmicu, pa neka nadležni odrede rezultat koji hoće. U ovom trenutku mislim da je najbolje da se više ova liga ne igra i da napustimo ovo takmičenje", rekao je uplakani Senad Merdanović."

ev i ovo je dokaz i trebaju ...vratiti cemo mi za ovo :/
RIP ... Stvarno sramota...

zna li neko mozda ime drugog koji je poginuo?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.