Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Free rs acc Legalno

62 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 20:51

Otidjite na ovu stranicu: http://www.neobux.com/?r=FireFist88
Registrujte se,kliknite view advirsetements ili tako nesto u desnom cosku gore. Klikni na jednu reklamu, zatim na crveni kruzic koji se pojavi umjesto naziva reklame.
Gledaj reklamu sve dok se u gornjem lijevom dijelu ekrana ne pojavi zelena kvaka i pise da ste zaradili 0.01$
Ponavljajte ovaj proces i sa ostalim reklamama.
Kada zaradite 2. dolara, sto je brzo, posaljete te pare na paypal,i tako zaradjujete paypal pare i kupite rs acc preko neta,ima dosta websajta prodaju rs accove preko paypala samo 2 dolara,i tako dobijate dzabe rs acc. Uzivajte i srecno.
Molim vas admini nemojte deletovati temu,pokusavam pomoci drugima.
Isplatu mozes napravit samo kad zaradis 10 dolara, a za to ti treba mozda mjesec ipo klikanja (ZA JE****H 14 KM, mjesec ipo klikanja, pa nisam tolka sirotinja :D)

+ puca tebi ku**c za to kolko je legalan RS acc, nek si ti stavio svoj neobux Reff link da dobijes malo profita od svih sto se registruju preko tog linka :)
Ako su ti vec jednu temu stavili u kantu zasto otvaras drugu??
Zilla je napisao/la:
Isplatu mozes napravit samo kad zaradis 10 dolara, a za to ti treba mozda mjesec ipo klikanja (ZA JE****H 14 KM, mjesec ipo klikanja, pa nisam tolka sirotinja )

+ puca tebi ku**c za to kolko je legalan RS acc, nek si ti stavio svoj neobux Reff link da dobijes malo profita od svih sto se registruju preko tog linka
Nemoj da govoris nesto sto neznas, za isplatu treba samo 2 dolara zato nemoj da zjb,a rs accovi kostaju isto toliko zato.. i bolje da meni reffa nego nekom trecem koji ce mu neobux dati.. ja sam im ipak rekao ovo sve i bolje zato meni nego nekom drugom.. mislim da je fer.
FireFist je napisao/la:
Nemoj da govoris nesto sto neznas, za isplatu treba samo 2 dolara zato nemoj da zjb,a rs accovi kostaju isto toliko zato.. i bolje da meni reffa nego nekom trecem koji ce mu neobux dati.. ja sam im ipak rekao ovo sve i bolje zato meni nego nekom drugom.. mislim da je fer.
Bilo je 10 prije 1god (Dok sam se ja patio da zaradim sta djabe :D)
Nijesmo mi od juce . .

Jel netko gledao tu seriju?
Gvido i Boro?
jarane ti ako zaradis ista na neobuxu budi sretan jer ti treba 200 klikova da zaradis 2 je***a dolara.
I kad ih zaradis nemozes opet nista kupit od toga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.