Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Vozdra :)

159 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 20:13

Dođe vrijeme da i ja kažem zbogom G.ba zajednici, razlog je nemogućnost podnošenja ovakve situacije, i maltretiranja od strane pojedinih Modova, koji umišljaju da su oni napravili ovaj portal i da ga oni čine:/ Za mnoge ću ostati nepoznat, i volim što će tako biti. Bilo je lijepo družiti se dok je bila aktivna ekipa na čelu sa FataL-om.

Posebno bih da istaknem par momaka kao što su: dinoxus, Enes, riddle, torQ7u, vLexinho i još mnogi ali koje mi je mrsko nabrajati (nadam se da mi neće zamjeriti) radi kojih sam odgađao svoj odlazak.

Pozz.
Umjesto da odes dostojanstveno ti ces sa ovom temom po novom pravilniku dobiti ban.

-Status nap
-Pomogao 0
-Napisao postova 227
-Id 24k

Par razloga zbog cega si ti nas obavjestio da ides?
Ovakve teme su nepotrebne odmah da ti kazem.

Zasto samo ne odesh na opciju Logout ?

Iskreno, nikog drug ovo ne zanima, otisao pa sta ? Doces kad tad' svi su tako govorili pa se vratili.
Doces ti za nekih 10 , 20 dana a mozda i mjesec, tako su i drugi govorili nikad vise necu doc' na ovaj site, pa dodu za nekih 10 dana ?

Ae gl'
Omg, samo lagano jarane.

Boli te qrac za modove i ostalo, i mene nervira nekolicina korisnika al' bmk - ne brinem se radi ovoga . (:

Ne postoji ti forum na koje nemas neke mrznje i zavisnosti ( ljubomore ) "normalnih" korisnika prema moderatorima/adminima.

J**i ga, jarane, ostani i uzivaj . ^^
Wow toliko je zanimljivo sto ti ides.
Ja nisam ovdje odavno usao i nemam namjeru, danas jesam radi ovoga sto se dogodilo na tekmi. Otisao sam sa mirom bez nekih tema da me neko od vas zali. meni ne trebaju vasa sazaljenja niti lazna iskazivanja osjecanja: "sretno u rl itd..:"
Da ne oduzujem, boli me qrac sto ides i ti i bilo ko drugi jer ionako ovaj portal je potonuo.
Nikoga ne interesuje sto ti ides sa gamersa.

Ovo si napisao samo da nabijes posjecenost profila.
Vracas se ti za 20 dana, kao i svi sto su se do sad oprostili od g.ba 10 puta Nisi radio nista da mi bude zao sto ides

GL in RL ^^
Predlazem da se svi clanovi koji napisu temu da odlaze banuju na nakih 6 mjeseci

ZASTO ?

Zato jer nekih 90% koji napisu da su otisli vrate se za par dana

Pa ako vec odlazits da te banuje da se ne vracas jer si obeco da

odlazis zastalno

Uostalom svakoga boli qrac za tebe sto odlazis , nisi nimalo bio

znacajan member , pa da te neko postuje

btw. gl u rl life
Ma nema veze... Ne zamjerim ti sto me nisi sponeo dok si nabrajao...

Good luck in rL.
Oh ne , zastoooo , zastoooo!!!!!

S gorkim osjecajem u grlu , zelim ti sve najbolje u zivotu ...

Pamtit cu sve nase zajednice trenutke bili oni sretni ili pak nesretni ...

Uvijek ces ostat u mom srcu ...

Falit ce mi tvoji postovi...

A tko si ti?
Dosadni ste malo sa tim stalno idem, odo vama, odo tamo itd... daj makar boba da bude kakvog hajraod tog tvog odlaska sala xD
ALi brate nekad stvarno pises glupe i neprimjerene postove trebao bi malo na tome poraditi da pises pametne postove, ne spamas i ostalo.

Enyoy in real life GL and HF ^^
Kupi mi jedan Air Max i voljet cu te.
~ma svi kofa odlazite a svi nakon 1 sat na G.BA
~i ovo je bespotrebna tema jarane
~ako fakat ides GL
Brate moj, čuvaj mi se, sve najbolje u životu želi ti dinoxus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.