Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

kdx; hs freezona

243 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 15:59

znaci korisnik sam HS'a i onaj kdx koristim, znam ga koristiti, ali mi nije jasno, zasto mi korisnici HS'a imamo limit za skidanje bilo cega [64kbps]

ako moze bez tog limita, objasnite mi i dobijete bodove.

hf
Tesko da ces ista uraditi povodom limita na KDX-u mislim da je tako programiran program da bude tacno odredzen limit.Nisam korisnik a skidam sa HS-a i globala isti limit i ostalo..

ako ti je dostupan LOL xDSL predji vidim da neces na aDSL a ovaj bolji.
obicni useri skidaju tom brzinom dok administratori skidaju po 2mb/s
ne mozes nista povecat
Vjerovatno nemozes protiv toga nista uraditi.
Predji na aDSL,dobar download+prejaka free zona
Obsessed je napisao/la:
Vjerovatno nemozes protiv toga nista uraditi.
Predji na aDSL,dobar download+prejaka free zona
nikad u zivotu.
skala je napisao/la:
nikad u zivotu.
moze ti jedno administrator da stavi vecu brzinu ako on to hoce, kao sto npr. na globalnet zoni imaju neke donacije i onda dobijes vecu brzinu :D
skala je napisao/la:
nikad u zivotu.
Zasto to?
Kad je vec tema o freezoni...postoji li ikakav nacin da ja skidam odatle posto ima dosta House muzike koja se nemoze nac da je free online ....samo problem je sto je kod mene ELOB.

@ nane neam ja limita : $
synL je napisao/la:
Kad je vec tema o freezoni...postoji li ikakav nacin da ja skidam odatle posto ima dosta House muzike koja se nemoze nac da je free online ....samo problem je sto je kod mene ELOB.

@ nane neam ja limita : $
moze
http://rapidshare.com/files/181035149/KDX_by_DeluXe_.rar
idi da nisi hs korisnik al skida ti limit
Tako je Joe odredio.
Niko osim njihovih membera i nekih njihovih bliskih jarana , ne moze imat veci lmt. od 64km/s.
KRYSTAL je napisao/la:
Tako je Joe odredio.
Niko osim njihovih membera i nekih njihovih bliskih jarana , ne moze imat veci lmt. od 64km/s.
64km/s ? to u kilometrima

btw on topic :

treba jou predlozit da uvede neki premium , i kad imas taj premium mozes skidat max brzinom jer fkt je bezveze 3 sata da skidas film od 700 MB :S
KRYSTAL je napisao/la:
Tako je Joe odredio.
Mozes, launchas 10 kdx clienata, i sa svakim skidas po 64 kbp/s, to ti je sve ukupno 640 kbp/s, samo moras pazit da su ti razliciti nickovi da te ne kickaju djabe ^^ :D
skala je napisao/la:
nikad u zivotu.
i ako te mrzim do bola moram odgovorit
znaci imas forum Jedite kod Joa i tamo se mozes prijavit za accaunt to jest da postanes member na KDX-u tako mozes dobit duplo jacu brzinu ali moras uploadovati filove na KDX sto se tice mooderatora imaju oko 512kb/s pa valjda ako budes extra member dobijes moda et GL getting a member xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.