Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prepricane lektire, seminarski , maturalni

93 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 13:47

Interesantno mesto za djake: www.maturskiradovi.net

Besplatan download maturalni radova i diplomski u sekciji download.

Takođe, na sajtu pronađite i tutorijale, referate, primere radova, prepričane lektire, vesti, čitaonicu...
Na ovom sajtu ste u prilici pronaći preko 10000 radova iz raznih oblasti: ekonomija (menadzment, marketing,
finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija,
preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, ...), informatika (internet, informacione tehnologije, softver,
hardver, operativni sistemi, baze podataka, programiranje, informacioni sistemi, računarske mreže, ...),
biologija i ekologija, filozofija, istorija, geografija, fizika, hemija, književnost, matematika, likovno,
psihologija, sociologija, ostali predmeti (politika, saobracaj, mašinstvo, sport, muzika, arhitektura, pravo,
ustav, medicina, engleski jezik, ...).
ty na informaciji to je za mene posto nikad ne citam lektiru
Iso sam na sajt, svidja mi se desing, fino uradjeno.

Ima i sadrzaja, vidim. Bice dobro, samo se potrudite da se sadrzaj dodaje, da bi privukli ljude.

PS. dodo sam u bookmarks.
Fino, ovo svima na site moze biti korisno

Btw. evo jos jedne fine takve stranice ~ http://lektire.org/
Skolski cheat sajt
Nije los ovaj sajt, moze posluziti kad se ne procita lektira fino uradjen i sve. Ali zamisli sad dobijes neku lektiru sa pripovjetkama i trazi ti da samo jednu uzmes prepricas, sad ti to uradis preko tog sajta i pita te onda sta se desavalo u nekoj drugoj prici, a ti nemas pojma nisi citao knjigu. Ispusis ga posteno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.