Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Riddick

327 pregleda · 18 odgovora · otvorena 03.10.2009. u 20:43

E raja imam frku ocam` D:
Ev` instaliro ovog Riddick-a (Escape from butcher bay) i sad hocu da pokrenem ovu igricu al ovo mi izbaci :S

Znal ko u cemu je frka ?
Update drivere graficke i nadaj se da uspije

Post dobio aplauz od bak1r

insigniA je napisao/la:
updejt drajvere
Kako, sta, gdje ?
hArr1s je napisao/la:
Kako, sta, gdje ?
koju imas graficku
vrabaCC je napisao/la:
koju imas graficku
nvidia geforce 9600 gt
Moras skinut nove drivere

~ http://www.pcpitstop.com/drivers/download/NVIDIA~GeForce~9600~GT.html

~ http://www.softwaredriverdownload.com/geforce_9600_gt_driver.html

hArr1s je napisao/la:
nvidia geforce 9600 gt
http://driverscollection.com/?H=GeForce%209600%20GT&By=NVidia

idi ono dole download i probaj
Iako je pokrenes moguce da ce ti stopat jer u preporucenoj konfiguraciji trazi grafu 128mb a ti imas 64mb, al prema minimumu bi ti moglo
codex je napisao/la:
Iako je pokrenes moguce da ce ti stopat jer u preporucenoj konfiguraciji trazi grafu 128mb a ti imas 64mb, al prema minimumu bi ti moglo
Na kakvim si ti drogama?
vidish li koja je grafa ?
NVIDIA GeForce 9600 GT 512 mb ?
cH1L1NhOo je napisao/la:
Na kakvim si ti drogama?
vidish li koja je grafa ?
NVIDIA GeForce 9600 GT 512 mb ?
Na profilu mu pishe mx440 nisam cito postove ovdje

...i najboljim se nekad desi
1. pritisni desnim klikom na my computers i idi na properties

2.kad to uradis idi na hardware pa na device manager

3.pa kad to uradis idi na dislpay adapters i na graficku i desni klik na nju pa onda update driver...

nadam se da sam ti pomogo
MOKEone je napisao/la:
1. pritisni desnim klikom na my computers i idi na properties

2.kad to uradis idi na hardware pa na device manager

3.pa kad to uradis idi na dislpay adapters i na graficku i desni klik na nju pa onda update driver...

nadam se da sam ti pomogo
da, i ? sta s time ako nema drivere na cdu ili disku ? :) mora imati negdje da bi mogao iskoristiti tu opciju
moze nac preko neta automatski :S
bilo mi je mrsko jos slika stavljat
Ma koji vam je 'urac. Vidite da igra traži prastaru Glide verziju 1.3. Ipak, to ne znači da igru nećeš moći igrati sa Glide 2.0 driverima koje ti imaš. Samo skini 1.1 patch igre, instaliraj i igraj. Eto, tako jednostavno.

Da ne misliš da je ovo šaša, da malo pojasnim. Ova igra je izašla još za vremena dok je OpenGL 1.3 bio standard. Sjećaš se nVidia 5xxx i ATI 9xxx serije?
A kako je dotična verzija Glide-a pala u zaborav vremenom, igra je ostala popularna a došli su i novi standardi Glide API-ja. I zato, sve je lijepo dorađeno u novom patch-u za igru verzije 1.1(veća kompatibilnost sa 64-bitnim procovima i novijim OpenGL-om).

I tako, update-om drivera nećeš postići ništa, jer novi driveri su svakako orjentirani na novije Glide verzije ali naravno podržavaju i sve stare standarde (kak' bi onda raja i dan danas igrala CS na nekoj novoj krvničkoj grafulji da nije tako?). Ovde je stvar u samoj igri, zato instaliraj si lijepo ovaj patch.

Evo LINK za patch za američku verziju, a evo i LINK za europsku verziju, pa sad, nemoj se zajebat' ako si tanak sa net-prometom.
DruGaBrieL je napisao/la:
Ma koji vam je 'urac. Vidite da igra traži prastaru Glide verziju 1.3. Ipak, to ne znači da igru nećeš moći igrati sa Glide 2.0 driverima koje ti imaš. Samo skini 1.1 patch igre, instaliraj i igraj. Eto, tako jednostavno.

Da ne misliš da je ovo šaša, da malo pojasnim. Ova igra je izašla još za vremena dok je OpenGL 1.3 bio standard. Sjećaš se nVidia 5xxx i ATI 9xxx serije?
A kako je dotična verzija Glide-a pala u zaborav vremenom, igra je ostala popularna a došli su i novi standardi Glide API-ja. I zato, sve je lijepo dorađeno u novom patch-u za igru verzije 1.1(veća kompatibilnost sa 64-bitnim procovima i novijim OpenGL-om).

I tako, update-om drivera nećeš postići ništa, jer novi driveri su svakako orjentirani na novije Glide verzije ali naravno podržavaju i sve stare standarde (kak' bi onda raja i dan danas igrala CS na nekoj novoj krvničkoj grafulji da nije tako?). Ovde je stvar u samoj igri, zato instaliraj si lijepo ovaj patch.

Evo LINK za patch za američku verziju, a evo i LINK za europsku verziju, pa sad, nemoj se zajebat' ako si tanak sa net-prometom.
Obadva patch-a sam skino` i kad pokusam da instaliram ovo mi se pojavljuje :S
hArr1s je napisao/la:
Obadva patch-a sam skino` i kad pokusam da instaliram ovo mi se pojavljuje :S
Ovo znači da si već crack-irao igru. Reinstaliraj je ali nemoj odmah ubacivati crack. Jer, ovo su legalnei patch-evi koji krpe samo legalne *.exe aplikacije igara tj. one tvorničke koje se instaliraju sa igrom.

Dakle kada reinstaliraš igru, odmaj je patch-aj i onda potraži no-cd crack na netu. Ako ne mogneš naći (a naći ćeš ga na gamecopyworld.com), javi. Znači, tražiš crack za verziju 1.1.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.