Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

neeeeee

269 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 23:15

izugubio sam telefon, mozete li mi pomoci, cuo sam da bh telekom reklamira mtu sam, kako da se prijavim za to. pomagajte plizzz:*:*:*:*:*
Na kojoj lokaciji si izgubio telefon , da vidim imal' spasa
Warground je napisao/la:
Na kojoj lokaciji si izgubio telefon , da vidim imal' spasa :D
:P, trenutno sam u bosanskom petrovcu, ako zznas za njega
nothing3 je napisao/la:
, trenutno sam u bosanskom petrovcu, ako zznas za njega
E jbga , da si iz Sarajeva moglo bi se nesh' skontat , ovako ..
Ako misliš na ono što se može mob. locirati preko GPS-a, to ti je samo za kompanije koje kupe svojim radnicima posebne kartice koje u sebi imaju GPS odašiljač. Npr. direktor kupi za 5 radnika 5 kartica i na laptop-u npr. zna lokaciju od svakog radnika...
~ Fail naziv teme -.-'
nothing3 je napisao/la:
valjda ce me garancija spasiti
nisi njihovom krivnjom izgubio mob...:|:|
Fragnatic je napisao/la:
nisi njihovom krivnjom izgubio mob...:|:|
cuj to nisi njihovom krivnjom izgubio telefon, cemu bi oni trebali biti krivi sto sam ja izgubio telefon:|
nothing3 je napisao/la:
hoce hoce, al u tulipanima
nothing3 je napisao/la:
Nece, ne nadaj se.

To je kad se preseravate sa mobitelima i je****m specifikacijama

Umjesto da kupite mp3 i fotoaparat sebi + neki mobitel jeftini, vi kupujete 800 maraka vrijedne mobitele i onda placete kad vam ga ukradu/kad ga izgubite.

UZMES MAJKU SVOJU FUTROVANU I OPALIS JE MIKROVALNOM U CELo JE**M TI SESTRU GLUPU HVALA !!!!!!9-)
izgubio nesto to odmah zaboravi i da ga neko nadze nas kace ti vratiti ? nikad :D a mozda ni tad xD

nego je***a vam ta furka sa tim dobrim fonima :D
- Brate zao mi je , al ti ga sigurno nece vratiti na gamers.ba :S
mujoN1 je napisao/la:
UZMES MAJKU SVOJU FUTROVANU I OPALIS JE MIKROVALNOM U CELo JE**M TI SESTRU GLUPU HVALA !!!!!!8-)
Ma ko si ti da nekom sestru psujes i da vrijedjas majku RETARDU

on topic:

Pamet u glavu sljedeci put
Moras prvo poslat poruku sa nekog broja GDJE 06xxxxxxx poslat na 0611135, ali mislim i ako si prijavljen moras prihvatit, npr neko hoce da te locira , ti to moras prihvatit u roku od 5 min, ic na reply i ukucat neka tri slova , nezz sad koja...ne vjerujem da ces tako nac mob....al daj probacu daj mi broj moba..
4rm4n1 je napisao/la:
Nece, ne nadaj se.

To je kad se preseravate sa mobitelima i je****m specifikacijama :r

Umjesto da kupite mp3 i fotoaparat sebi + neki mobitel jeftini, vi kupujete 800 maraka vrijedne mobitele i onda placete kad vam ga ukradu/kad ga izgubite.

:-X
A mirza ima Nokiu n97
uzmeš sebi kakav polovan SE, i miran, rahat 2 godine :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.