Dala mi je jaranica acc od fejsa i sad hocu da posaljem se bi cipove. Neznam kako da posaljem sa njenog acc-a na moj cipove.. Mozete li mi objasniti. Sve fino objasnite korak po korak..Hvala
Diskusija
U kanti
poker problem
69 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 21:49
Minela ovo ono 
Moras uci na 2 profila , ia na jedan stol. I samo ides ulazes pare i onda foldas s kojeg prebacujes...

Moras uci na 2 profila , ia na jedan stol. I samo ides ulazes pare i onda foldas s kojeg prebacujes...
Reset ce ti acc ako to budes radio i ja sam tako nekoliko puta i taman stao na noge skupio jedno 20 miliona,kada jedno jutro ili reset acc ili ban na mjesec dana i od tada neigram poker
m4nd11 je napisao/la:
Minela ovo ono 

m4nd11 je napisao/la:
Minela ovo ono 

Uglavnom, ako je do 500k, nadji sebe dole na onoj listi ko ima kol'ko chipova, klikni na sebe pa "Send Chips". Sad upisi kol'ko ho's, pa posalji.
vakoo..udjes na njen profill...i ako ona tebe ima u prijateljima samo kliknes na sebe prebacis koliko hoces cipova...
(misli se na prijatelje ono dole ispod)ako kontas na sta mislim?
tako sam ja radio,kada sam sa rodicinog acc-a prebacivo cipove
(misli se na prijatelje ono dole ispod)ako kontas na sta mislim?

tako sam ja radio,kada sam sa rodicinog acc-a prebacivo cipove
ney je napisao/la:
haha kako znas
Natjeracu je da i meni senda
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.