Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Newyorker u Sarajevu ??

123 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 19:38

Zz momci..

Zanima me ima li negdje newyourker radnja ali da je u Sarajevu ??

~ Znam da ima u Zenici i u Lukavici.. pa me zanima da li ima u Sarajevu igdje...

btw. znal ko adresu tacnu u Lukavici ???
U Tusu u Lukavici ... znaci ne mozes fuliti ides onim putem od aerodroma i imas i one neke znakove
ima u Americi , ako si kad cuo za grad New York e tu bas tu
Ima u Tushu u Istočnom Novom Sarajevu, u Lukavici.
b1gben4FuN je napisao/la:
U Tusu u Lukavici ... znaci ne mozes fuliti ides onim putem od aerodroma i imas i one neke znakove ;););)
kume od aerodroma prema gdje :D:D:D

od interexa prema aerodromu pa na nizer dole jel ??
zar nema u BBI ? :$
bmx je napisao/la:
kume od aerodroma prema gdje

od interexa prema aerodromu pa na nizer dole jel ??
Pa prema Lukavici znaci od aerodroma lijevo ides i onim glavnim putem ides i vidjet ces TUS zelenim slovima i udjes i tu je
ides kuda trola ide ... dodjes do djamije (alipasino) skrenes lijevo i gonis pravo ... prodjes raskrsnicu kod djecijeg sela, pa ides pravo prodjes semafor (skretanje za dobrinju 5), gonis jos pravo dodje jos jedan semafor (skretanje za tricu) i dalje nastavljas pravo prodjes jednu raskrsnicu skretanje za lijevo pa prodjes jos jednu raskrsnicu skretanje za desno pa prodjes terex pumpu i gonis skroz pravo do semafora ( s lijeve strane velika rekla tv) i skrens tu desno i gonis pravo dok ne naidjes na TUS sa tvoje DESNE STRANE et slikovito xD

il ides preko vraca prodjes 2 pumpe (1 na brdu, i jedna nize dole) i opet dodjes do semafora koji ne radi i skrenes desno pa dodjes jos do jednog semafora i skrenes lijevo i gonis pravo pa dodjes do jos jednog semafora (to je taj gdje je velika tv reklama) i gonis pravo i s desne strane ti je tus xD
imas 2 tusa od toga 1 u lukavici, u kojem je new yorker
nemozes fulit nikako, ja mislim da je kad prodjes stadion, nisam siguran, eo slika

http://www.biznis-monitor.com/biznis/thumbnail.php?file=tus_lukavica_355357983.jpg&size=article_medium

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.