Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Face ACC

219 pregleda · 17 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 10:26

Dobro jutro!!!

Evo hocu da se prijavim na face izbacii mi nekakvu poruku ev c/p

Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

Zna li itko sta je ovo?????
na fejsu ima dosta gresaka......meni se desilo al samo na dva sata ...al tebi na pet.....probaj uc nakon 5 sati....tako sam i ja ceko
Meni sad radi, sestra probala prije 5min i nije moglo . .

lol
_error je napisao/la:
na fejsu ima dosta gresaka......meni se desilo al samo na dva sata ...al tebi na pet.....probaj uc nakon 5 sati....tako sam i ja ceko
few=nekoliko
five=pet

Post dobio aplauz od bak1r

bosanacz je napisao/la:
few=nekoliko
five=pet
Stas ti tu htio pojasniti majketi?
Samo par puta refreshuj site i to je to [tako je bar kod mene]
Dobro kaže ona pošalica, kada bi facebook server pao 95% tinejdžera bi bilo u depresiji.. :/
nobody_rza je napisao/la:
Stas ti tu htio pojasniti majketi?
Da se lik nije pravilno izrazio , da se ne sluzi engleskim u koliko to nezna ..
Edit ; Da ne dizem novu temu , a sestra me smara , a fejsbuk me ne zanima tako da neznam dosta o njemu . Zapravo , izbacuje joj ;
Korisnički račun je onemogućen
Vaš korisnički račun je onemogućen. U slučaju bilo kakvih pitanja možete posjetiti našu FAQ stranicu ovdje.

Jel to do tog fejsbuk erora ?
SP3CTRE je napisao/la:
Da se lik nije pravilno izrazio , da se ne sluzi engleskim u koliko to nezna .. ;)
Edit ; Da ne dizem novu temu , a sestra me smara , a fejsbuk me ne zanima tako da neznam dosta o njemu . Zapravo , izbacuje joj ;
Vaš korisnički račun je onemogućen. U slučaju bilo kakvih pitanja možete posjetiti našu FAQ stranicu ovdje.

Jel to do tog fejsbuk erora ? :(
moja greska nisam vidio da je na temi spomenuo "few hours" mah zanemari
moja greska nisam vidio da je na temi spomenuo "few hours" mah zanemari
Vidi , lik je stavio eror na engleskom jeziku , a ovaj " FEW " prevodi kao 5 i govori da udje za 5 sati , a zapravo , prijevod je pokusao nakon nekoliko sati [ nisam gledao mjernu jedinicu jel sat , minute ] eto ti odmah povezanosti sa engleskim jezikom ? Ajd procitaj iznad shvatiti ces o cemu ti pricam , do tada cao . Ne citiraj , hvala .
SP3CTRE je napisao/la:
Vidi , lik je stavio eror na engleskom jeziku , a ovaj " FEW " prevodi kao 5 i govori da udje za 5 sati , a zapravo , prijevod je pokusao nakon nekoliko sati [ nisam gledao mjernu jedinicu jel sat , minute ] eto ti odmah povezanosti sa engleskim jezikom ? Ajd procitaj iznad shvatiti ces o cemu ti pricam , do tada cao . Ne citiraj , hvala .
JESI TI GLUP REKO SAM DA SAM POGRIJESIO KOJI TI JE Q...
JESI TI GLUP REKO SAM DA SAM POGRIJESIO KOJI TI JE Q...
Zamolio sam bez citiranja . Post si editovao tek kad sam ja ovaj objavio, pricas nekome da je glup ? :O
Jos te jednom molim , bez citiranja , prelazi u spam .
v3Tr0x je napisao/la:
Dobro kaže ona pošalica, kada bi facebook server pao 95% tinejdžera bi bilo u depresiji.. :/
A što bi im se ja ismijao
SP3CTRE je napisao/la:
Da se lik nije pravilno izrazio , da se ne sluzi engleskim u koliko to nezna .. ;)

Jel to do tog fejsbuk erora ? :(
e i meni to izbacuje ae valjda ce bog dati da proradi trzno sam se pravo :D
shoT je napisao/la:
A što bi im se ja ismijao
I ja, brata mi

A kad bi Dernek pao ... auuu... svi bi bili u depresiji, a ja i shot cemo se smijat' !
Ni meni nije moglo , ja kontam do mene, jer stalno je do mog "neta"

Vidiš šta piše?

Pokušaj za nekoliko sati!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.