Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PRODAJA PC IGRICA

158 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 19:40

neznam dal je bila tema ova ,,,

Prodaja PC igrica
po najpovoljnim cijenama u Bih
Visok kvalitet , uvjericete se i sami
+moze se izvuci vasa narudzba sto je moguce da ne placate postarinu

http://www.ancient-wars.com

Narudzba stize za 4-6 dana

stvarno su zmaj , probajte i vidite ;)
Wauuuuuuuuu pejako ocam..

a gdje mogu vidjes spisak igrica i gdje narucit ???

Edit: skontao sam.. a jel se karticom ovo placa ili u banku uplatit????
Necu da vrijedam ... ali cjene su za PC, PS2 i programe malo skupe npr moj se stari time bavi i on dobije omot sve za 2 km...

ali eto ..
pouzecem , kad se pretplatis dobijaces obavestenja i vidices da ce uvesti paypal tek za nekoliko dana , a ovako za sad mozes pri priuzimanju poste
Kad zazivi full FLAT kod nas ove prodaje igara i legalne i ilegalne iskorjenit ce se totalno.
codex je napisao/la:
Kad zazivi full FLAT kod nas ove prodaje igara i legalne i ilegalne iskorjenit ce se totalno.
Nazalost, dok zazivi flat kakot reba, uvesce se zakoni vezani za internet i njegovo koristenje.

Mada ja sada imam flat sa solidnom brzinom (1Mbps) i skidam sta pozelim.
Mozda, al nebi dao za ovaj fair use ni marke cekacu pravi kolko god, mah dje ce kod nas uvest zakone o netu a nemogu ni za neke bitnije stvar , samo nemogu da se nacudim kako svjetske kompanije dopustaju neke ilegalne krek i warez sajtove godinama da rade, to su milionski gubitci, jel to neki ekonomski fazon monopol pff ko ce ga znat
Pa sta je ovo?Ja kada udem na stranicu uopce nije ta stranica nego nekakvi online filmovi.Jeli ima neki novi link ili nesto?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.