Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ADSL paket

159 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 16:39

pozz svima
ovako, posto mjesecima prekoracim limit nakraju platim 60-70KM.e sad ocu da uvedem moja tv i adsl flet za 45KM tj. Osnovni IPTV paket + ADSL pristup internetu.mene sad zanima da li je to neko sebi vec uveo, kakva su iskustva i da li je cijena zaista 45KM:D

hvala
I mene to iskreno zanima i raspitvao sam se, al vecina likova mi je rekla da je jos u testnoj fazi i da oni daju kome hoce, tako da valjda jos nemozes prikljuciti :D
1 decembra krecu moja tv paketi, kad cete doci na red, nek' vam je Bog na pomoci
Pozdrav,

Da i ja sam cuo da je to jos u testnoj fazi do decembra i da ce oni izabrati svoje clanove, neznam o kome ce se raditi al su vec izabrali najmanje 1000 ljudi sto to testiraju, ovde sigurno ima takvih eto ako je neko dobio dali nam moze reci koliko je brzina neta i kako sluzi televizija jel' sve u dure.

Dobra tema momak stvarno odlicna, molim idole da ne spamaju da vidimo hocel neko napisati nesto o ovome

Znaci ADSL che biti flat, ali me zanima brzina i do koliko ce biti gigabita ta "fair osnova" Da ne bude na jedno 7 gb zakoci net skroz..
Po meni je Fer osnova od 25 do 70 Giga.
Taj FLAT je fair use znaci fail, hs je uveo flat al neznam jel fair, meni je bolja ponuda lol 30gb + fz dok neko ne uvede full flat
Ovo je tek testni period, cuo sam da ce tek od nove godine poceti komercijalno da se korisiti, sve ukoliko bude dovoljno koristnika, kojih ima sigurno, no meni to nije nesto, radije cu gletati TV ovakav kakav jest, tamo nemam programa kojih imam na ovom klasicnom TV-u.

Ne znam , vecina se vec zaletila, meni je to samo mamipara... ^^
NightWalker je napisao/la:
Ovo je tek testni period, cuo sam da ce tek od nove godine poceti komercijalno da se korisiti, sve ukoliko bude dovoljno koristnika, kojih ima sigurno, no meni to nije nesto, radije cu gletati TV ovakav kakav jest, tamo nemam programa kojih imam na ovom klasicnom TV-u.

Ne znam , vecina se vec zaletila, meni je to samo mamipara... ^^
Upravo, plus, k'o sto kazes, svi se zaletili i moli Boga da i ti dobijes (ne ti, nego autor teme ), da dodjes na red.

+, elob pwna

btw, nesto sam cit'o na internetu - nece bit' vise nove u bosni ? Je l' to ozbiljno il' ?
~ Besplatno koristenje Moja TV + interneta na 3 mjeseca bihNET daje samo najstarijim korisnicima ADSLa , znaci kada nekoga izaberu poslace mu na mail postavku modema za Moja TV , najcesce salju na njihov webmail , a mogu i kontaktirati telefonom ....

<3'

Post dobio aplauz od LavShinoda

4rm4n1 je napisao/la:
Upravo, plus, k'o sto kazes, svi se zaletili i moli Boga da i ti dobijes (ne ti, nego autor teme :D), da dodjes na red. :D

+, elob pwna :D

btw, nesto sam cit'o na internetu - nece bit' vise nove u bosni ? Je l' to ozbiljno il' ? :(
Da i ja sam cuo, ne daju Hrvati svoj kanal dalje da ide, valja puno platit, doduse kod mene ima, no vec je pocela kod nas neka satelitska televizija, ne treba ti ni pretplata niti koji qrac, nadjes satelit imas i novu i sve kanale.

Na PinkTv su ukinuli farmu ne prikazuju je vise, zbog nekih pjesama cetnickih koji su pjevali, tako da mi nemamo u bosni prenosa Farme.

Sto se tice ovog TV-a , cista navlakusa, kao imamo izbor kanala, par filmova ranije prikazivanih, download kako sam cuo, odnosno snimanje programa, navlakusa .. ja prvi to necu uvesti!
silver je napisao/la:
~ Besplatno koristenje Moja TV + interneta na 3 mjeseca bihNET daje samo najstarijim korisnicima ADSLa , znaci kada nekoga izaberu poslace mu na mail postavku modema za Moja TV , najcesce salju na njihov webmail , a mogu i kontaktirati telefonom ....

<3'
tako e
NightWalker je napisao/la:
Da i ja sam cuo, ne daju Hrvati svoj kanal dalje da ide, valja puno platit, doduse kod mene ima, no vec je pocela kod nas neka satelitska televizija, ne treba ti ni pretplata niti koji qrac, nadjes satelit imas i novu i sve kanale.

Na PinkTv su ukinuli farmu ne prikazuju je vise, zbog nekih pjesama cetnickih koji su pjevali, tako da mi nemamo u bosni prenosa Farme.

Sto se tice ovog TV-a , cista navlakusa, kao imamo izbor kanala, par filmova ranije prikazivanih, download kako sam cuo, odnosno snimanje programa, navlakusa .. ja prvi to necu uvesti!
Jah, i kod mene ima nove

Sto se tice farme, fala Bogu pa su ukinuli - meni su odvratni svi ti "reality showovi", kak'a glupost

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.