Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

lala dipsi po

278 pregleda · 3 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 00:39

org je prijateljska zajednica gdje programeri, grafički dizajneri, web programeri, hackeri, sigurnosni stručnjaci, krekeri,gameri mogu naučiti, komunicirati, razmjenjivati informacije i dobro se zabavljati.

#1 Balcan Security Group

Dobro Dosli!
Sve je to uredu svaka vam cast na stranici i to iako je nisam ni pogledao..

Ovo "bih-security.org je prijateljska zajednica gdje programeri, grafički dizajneri, web programeri, hackeri, sigurnosni stručnjaci, krekeri,gameri mogu naučiti, komunicirati, razmjenjivati informacije i dobro se zabavljati."

Ovo je meni smijesno pojma vi ba nemate kakvi hackeri graficki dizajneri web programeri itd.
That's shit man

EDIT: Nechemo spamat, neznash ni ti skala ko je hex , diablo666 , sanjin itd itd..

peace w0zdra

Post dobio šamar od LavShinoda

Fera je napisao/la:

Ovo "bih-security.org je prijateljska zajednica gdje programeri, grafički dizajneri, web programeri, hackeri, sigurnosni stručnjaci, krekeri,gameri mogu naučiti, komunicirati, razmjenjivati informacije i dobro se zabavljati."

Ovo je meni smijesno pojma vi ba nemate kakvi hackeri graficki dizajneri web programeri itd.
That's shit man

EDIT: Nechemo spamat, neznash ni ti skala ko je hex , diablo666 , sanjin itd itd..

peace w0zdra
ahahahahahha

jedan veliki LOL ! ne znas ti ko je 0xygen i sta je nekad on bio, i sta je bihsec prije bio. poklopi se :/

@topic samo sanjo udri
Fera je napisao/la:

Ovo je meni smijesno :D pojma vi ba nemate kakvi hackeri graficki dizajneri web programeri itd.
That's shit man ;)

peace w0zdra
hmm ljudi su dobro dosli, znaci svi sa takvim znanjem, zvanjem ili kako god =)

a to sto sam ja prestao da se svadjam sa djecom, to je nesto drugo :)

Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.