Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telefonski racun

256 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.09.2009. u 21:46

Eh ovako prije svega izvinjavam se adminima na temi i molim da ne brisu temu.Hvala !
Molio bi spamere da ne "nabijaju" postove na ovoj temi i da ako nisu 100% sigurni sta,kako i gdje da ne odgovaraju.

Znaci ovako,treba mi stranica ili nesto gdje mogu vidjeti koliko sam pricao i koliko sam potrosio telefona.Mislim na kucni telefon,ako ta neka stranica,broj ili neznam sta vec postoji molio bih da napisete ovdje.

Unaprije se zahvaljujem !
Ja mislim da ti to treba doći uz račun, koga si zvao i koliko si pričao s njim.
Alija je napisao/la:
Ja mislim da ti to treba doći uz račun, koga si zvao i koliko si pričao s njim.
E svasta pa nisam to ni trazio znam da ce doci sa racunom ali treba mi prije :S da znam koliko sam potrosio
Jedino ako tvoj operater odobrava tu mogucnost na svojoj stranici, nevjerujem da mozes idje drugo to vidit.
Jedino da odes u postu i pitas da ti daju trenutno stanje racuna
jel to dizes temu da vidis sto si zvao one ku**e na one brojeve ? pa ti pricala 2 sata hahhaha pa se sada usro xD hAHHAHA

Ako ti je bh telecom klikni ovdje za registraciju. Kad registrujes broj jednostavno mozes pratit stanje racuna.
Mozes da trazis listing poziva u telekomu, na njemu se vidi koga si zvao, kada si zvao, koliko je trajao poziv i sve sto ide uz to.
Losa vijest je da se placa, oko dvadesetak maraka..
hheh

mislim da ja mogu ono sto tebi treba

ako sa kucnog mozes slat sms (to ono "malo" noviji) onda samo posaljes poruku na

033606060
(poruka mora bit prazna)

i u roku od 20min ces dobit poruku koliko si potrosio do dana prije

P.S. ovo je samo za BHTelecom
sretno javi ako si uspio :D
Blejza je napisao/la:
jel to dizes temu da vidis sto si zvao one ku**e na one brojeve ?:r pa ti pricala 2 sata :D hahhaha :D pa se sada usro xD hAHHAHA

Aha jer ja sam RTV,budi i ti RTV

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.