Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Kupujem WoW account

474 pregleda · 14 odgovora · otvorena 02.04.2006. u 18:12

Kako rekoh, kupujem eu wow acc, 40KM ako nista vremena nije ostalo, ako jeste dogovoricemo se
Zasto si smijesan 40 km ? pa ebo te dali si ti normalan il bolestan ? nekontam .. admini obrisite temu .. al fakat ovo je vrlo smijesno

1. moja je stvar da li sam bolestan il sta vec rece
2. ako si glup pa ne kontas, nije moja stvar
3. ako ne prodajes odmakni odatle i ne nabijaj postove
kao prvo jedan nov (iz radnje) wow account kosta 45 eura...
e sad ja nekontam kako ti hoces da kupis za 40 km
nidze vezze
sine prvo se raspitaj pa postavljaj temu...

to bi bilo isto ko da ja postavim temu:
"hocu da kupim BMW3 za 1000 km " ili nesto tako
1. tata, NOV ACCOUNT (ACCOUNT IZ RADNJE) nije ono sto kupujem
2. ja dajem 40KM za acc i sad pitam jel ima ko tu da hoce prodat za te pare, a ne da li ima ko da mi govori cijene novih accounta
..bar mi administrator mogo pokazat malo nedebilizma
vecina ljudi koji igraju duze vrijeme kad hoce da prestanu prodaju acc. oni hoce da zarade bilo sta od toga pa bi ova njegova cijena bila i razumna kolko toliko...
               p3rsa je napisao/la:
1. moja je stvar da li sam bolestan il sta vec rece
2. ako si glup pa ne kontas, nije moja stvar
3. ako ne prodajes odmakni odatle i ne nabijaj postove

Maloumac... pa nije niko levat .. tako da nepricas nebuloze bez potrebe ... samo kazem da si vrlo smijesan sa tim temama .. dodzes jedan dan , tek se reg i pocnes da .. nekome postavljas neka pitanja tipa ako si glup , da ja sam glup al ti je tata jos gluplji maloumac... najedi se i dodzi sebi malo ako nemas kome drugom da dodzes

Tvoja je stvar si " malo " glup pa mislis da su svi kao sto si ti .. tako ocu reci da se neofiras puno .. nema potrebe

p.s. nabijam postove... mozda i nabijam al ne postove vec nesto drugo tebi drago
hahahahaha za 40 KM nisi ti smjesan nikako....
Bok1,kao prvo, ovdje sam z*** neceg drugog, a ne da se raspravljam sa nekim idiotima..
Hocu da kupim wow account, i ne daje mi se 45€ za NOV ACCOUNT IZ RADNJE, a cuo sam da bi ovde mogao naci nekoga ko prodaje. Ja mislim da je 40KM realna cijena za account, i cuo sam da su neki platili i manje za account.. Nas prijatelj administrator je zaboravio dodati da kad kupis account za 45€ dobijes 1 mjesec besplatnog igranja.
Uglavnom, htjeo sam ti reci da pazis koga vrijedjas i na koji nacin... Ako ti mislis da si mangup neki ev ti moj msn [email uklonjen] pa se mozemo dogovorit da se nadjemo i popricamo malo. Pazi sta pricas...
               p3rsa je napisao/la:
Bok1,kao prvo, ovdje sam z*** neceg drugog, a ne da se raspravljam sa nekim idiotima..
Hocu da kupim wow account, i ne daje mi se 45€ za NOV ACCOUNT IZ RADNJE, a cuo sam da bi ovde mogao naci nekoga ko prodaje. Ja mislim da je 40KM realna cijena za account, i cuo sam da su neki platili i manje za account.. Nas prijatelj administrator je zaboravio dodati da kad kupis account za 45€ dobijes 1 mjesec besplatnog igranja.
Uglavnom, htjeo sam ti reci da pazis koga vrijedjas i na koji nacin... Ako ti mislis da si mangup neki ev ti moj msn [email uklonjen] pa se mozemo dogovorit da se nadjemo i popricamo malo. Pazi sta pricas...

2 mjeseca igranja kosta 40 km
ma i ja doso medju kretene da probam nes ljudski rijesit...ccc..
aj ****te se
nema ti na ovom forumu puno dobrih i ljudi zeljnih da pomognu... ima ih nekoliko al i njima zacepe usta ko i tebi! treba biti manje admina al dobrih a ne ovako svaki drugi admin il je dobar friend sa adminom pa ako mu sta kaze on ga i poslusa. trebaju naci stroge admine koji bi banovali svakog kretena a ovako se samo hvale da imaju 5000+ korisnika a pola od toga debili. bolje da ih ima 100 al da su normalni kolko toliko...
prvo
wow acc nije nikako jeftiniji ako nije nov, pa nije to polovan mobitel haharu jedan
drugo
jedan mjesec igranja koji imas dzaba 13 ojra aka 25km. nov acc 90 km. ti oces da kupis za 40 (logika?)
trece
sto bi ti neko prodo svog lilka na kojem je proveo vrijeme za jeftinije nego sto je kupio?
cetvrto
sto bi iko prodo acc za 40km ?
peto
prodajem maga , koga interesuje oprema i ostalo moze pm, dosad najbolja ponuda 600 ojra. lol
Prodajem imba wow acc, 3 lvl 80 swaki ima super gear 2 od njih imaju po 2 proffesije na maxx 2 imaju epic flyera i 1 dual specc, swi imaju dosta dobar gear, na accu takodje lvl 74 shaman moze brzo biti 80, za wise info email na [email uklonjen] ili msn [email uklonjen] ili poruka 0038269263668

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.