Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najdraža igra

148 pregleda · 18 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 16:13

Poz

Najdraža igra i zašto je najdraža ?

PA DA POČNEM:

GTA SAN ANDREAS

PRIČA I PRIČA ! Podsjeća me nekako na 2pac-a. Neznam zašto ! Dosta realna priča i takođe zanimljiva. Grafika nije nešto ali nema veze jer opet PRIČA je upitačna !!!
PreTBC WoW. Dok sam ga igr'o sve ostalo na svijetu mi je bilo nevažno. Sad kad su druge stvari preuzele tu ulogu sve samo nizbrdo ide.
v3Tr0x je napisao/la:
PreTBC WoW. Dok sam ga igr'o sve ostalo na svijetu mi je bilo nevažno. Sad kad su druge stvari preuzele tu ulogu sve samo nizbrdo ide. :)
Sretan Rođendan
Ne racunajuci Counter Strike 1.6, PES, CoD najdraza igra mi je Age of Empires II: The Age of Kings!

To je jedna starija igra - strategija uz koju sam kao mladji provodio jako mnogo vremena! Nekako mi je najdraza od svih igara! Ima u igrama mozete pogledati ko nije nikada cuo
infusioN je napisao/la:
Ne racunajuci Counter Strike 1.6, PES, CoD najdraza igra mi je Age of Empires II: The Age of Kings!

To je jedna starija igra - strategija uz koju sam kao mladji provodio jako mnogo vremena! Nekako mi je najdraza od svih igara! Ima u igrama mozete pogledati ko nije nikada cuo ;)
aaa prejaka :D
prije nekoliko godina sam znao po citav dan igrat onog cuda :D
nes mi merak bio sjec ona drva lovit ribu ubijat one zivotinje i ofc udarat se s onim dblima :)
prejaka
a eo jos neke
Assasins Creed
Fable I,II,III?
Fallout
FEAR
Godfather I,II
itd...
Age Of empires - igro sam je sa 5 godina pa sve do danas

Cod - Prejak MP

Sa - predobra igra radnja po meni bolja nego kod gta4

-Starije igre:
Fifa `98
CONTRA
Takken
Mortal Kombat
Street Fighter
. . .

Od novijih igara:
CoD
MOHA
MGS
PES
Far Cry 1
. . .

Ja licno jednu nemogu izdvojit jer sam igro velik broj igara i ima ih dosta koje necu nikad zaboravit i oduvjek mi je zelja pocet ponovo igrat ove starije naslove ali posto vise nemam toliko vremena za igranje igara nabrojo sam ove naslove...
MMORPG:
-twelwe sky 2
-Jade Dynasty
-Cabal
-World of Warcraft
-Silkroad

FPS:
-S4 League

Strategije:
-Lord of the Rings
meni je nekako super mario ostao u sjecanju.....

najdraze igre su mi RE(resident evil), FF(final fantasy) a MP mi je najdrazi COD4
Meni najaca igra ikad stalker a od strategija men of war igram ih cesto i nikad mi ne dosade nekoliko puta sam ih prelazio. ostalo mi nekako sve brzo dosadi i ode u arhiv:)
Trenutno: Tetris
Uhvatila me nostalgija za starim igrama :O
resident evil 4,meni najbolja jer je dovoljno duga igra,grafika nije nesto ali stvarno igra koja trazi i razmisljanja,a plus je i prilicno strasna,pogotvo zbog toga jer sam je igrao uvijek u kasne sate:|,zaista je nevjerovatno dobra igra
Fallout 2

Pravis lika po zelji , razvijas ga kako ti volja , sam odredjujes cime ces se bavit ; mali milion opcija i questova... 2D grafika. Nesto genijalno...
FaintSmile je napisao/la:
Fallout 2

Pravis lika po zelji , razvijas ga kako ti volja , sam odredjujes cime ces se bavit ; mali milion opcija i questova... 2D grafika. Nesto genijalno...
Genijalna igra zaista, još je imam na desktopu (ali više igram ovaj action Fallout RPG - Fallout : Broterhood of Steel), ali se u potpunosti slažem da je Fallout 2 genijalan RPG, trica nije ni upola dobra kao dvica, evo sad se sjetih questa u Denu gdje treba spasiti onog trgovca, ili genijalnog questa u kojem se mozete odluciti da li cete unistiti grad pun Ghoula ili cete ga sacuvati, ali uz rizik da nikad ne uđete u New Reno (ili je San Francisco), ili misije u kojima trebate raditi za mafijaške familije ^^. I ovo je jedan od najkompleksnijih RPG-ova koje sam odigrao, jedna od rijetkih igara uz koju sam tražio detaljan walktrough. Grafika nije nešta ( ne lažimo se , užasna je) ali je ovo jedna od najboljih igara ikad a sigurno najbolji Old school RPG. Over & Out.
Pored Fallouta, volim i Oblivion (zasigurno najbolji RPG svih vremena), Kotor (odličan RPG na poteze), Mass Effec (perfektna priča)t, Morrowind (uhhh, ovoga sam znao igrati), Daggerfall (na starom PCu sam bio stigao do pola, ali kada sam ga instalirao na ovaj PC, ne može, a stvarno mi se igra), Baldurs Gate (odlična priča), Planescape (joj, njega sam zaboravio, igra koja je dosegla pefekciju u priči i zvuku) i još hrpu drugih RPG-ova... ;)
infusioN je napisao/la:

To je jedna starija igra - strategija uz koju sam kao mladji provodio jako mnogo vremena! Nekako mi je najdraza od svih igara! Ima u igrama mozete pogledati ko nije nikada cuo ;)
Potpisujem igro je prije vishe od pet godina , nezaboravna ;)
GTA SA
Freeroaming sloboda odlucivanja mogu radit sta ocu i kad ocu a gta IV mi nemoze tak da je ovo adekvatna zamjena xd
COD4
extra pucacina sa extra multiplayerom
Street Fighter IV
Igra u kojoj ubijam sve poredu xD
NFS Underground 1,2 nemam neke velike ocjene grafika i sve ali je najbolja zbog toga sto sam igrajuci nju proveo najbolje vrijeme od kad igram igre bio je stari klub prije 7,8 god znaci tu sam visio i pucao undergrounda sa jaranima zezancija i to predivno provedeno vrijeme , takoder to vrijeme me veze i za Serious Sam. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.