Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

108 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 01:17

Hitno naj hitnije mi treba pomoc oko e-maila....

E vako imam postu na mailu neku koja mi treba da je procitam i prebacim u vord da nebi sve kopirao i tako se zezao dali je moguce da sve to kopiram i prebacim u folder na compu da mogu uvijekda procitam??? I jos nesto kako da promjenim pasvord na e-mailu??
Prvo reci koja ti je domena maila ?

Pa udjes u taj mail sto ti je poslan ctrl + c , odes u run ukucas wordpad , ctrl + v
MaraSalvatrucha je napisao/la:
Prvo reci koja ti je domena maila ?

Pa udjes u taj mail sto ti je poslan ctrl + c , odes u run ukucas wordpad , ctrl + v
drug nemogu tako preko 30 e-mailova ........ima li laksi nacin??
KONAMI je napisao/la:
drug nemogu tako preko 30 e-mailova ........ima li laksi nacin??
ama jarane koja ti je domena maila ??
MaraSalvatrucha je napisao/la:
ama jarane koja ti je domena maila ?? :o
ma nemam t ja pojma oko toga hotmail.com je ja mislim........... Vidi mei treba sve poruke svu postu sve da spasim kod sebe na racunar sve odjednom.........
KONAMI je napisao/la:
ma nemam t ja pojma oko toga hotmail.com je ja mislim........... Vidi mei treba sve poruke svu postu sve da spasim kod sebe na racunar sve odjednom.........
odi na www.hotmail.com , loguj se na svoj mail , desni gornji cosak vidjet ces tu pise tvoje ime i slika klikni na to i idi pogledaj svoj racun , onda kad pritisnes to imas da promjenis password i pitanje ..

A za masovno snimanje mailova na PC nisam siguran da moze' , jbg jednu po jednu probaj.
heheh to sam skontao za pasvord tnx :D

A e-mail sam sve obriso je**t ga.....
KONAMI je napisao/la:
heheh to sam skontao za pasvord tnx

A e-mail sam sve obriso je**t ga.....
NP maca , HF

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.