Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa deticadet serverom

99 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.09.2009. u 19:09

imam problem sa deticadet serverom kada napravim server samo ja u njega mogu uci niko vise a dajem svoju ip adresu i onaj udp port.....nezz sta je ako moze pomoccc...please help

unaprijed hvala
AJdE je napisao/la:
www.whatsmyip.org tema bila 1000 puta
znam za to da vidim koja je moja ip ali kada i nju stavim nemoze niko ucii
_error je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=KERsP7D6tuo&feature=channel_page
_error je napisao/la:
ideš na google , kucaš " my ip " , otvoriš ono prvo whatismyip , uzmeš taj ip , te na to dodaš port koji si stavio kad si kreirao server [27015 , dodje taj mislim ] .
npr ; dobio si ovaj ip "23.324.25.23" eh uzmeš to i kucaš "23.324.25.23:[pa port koji si stavio kad si kreirao server. ]
Ajde gl
_error je napisao/la:
Ako oces da ti normalno pinga moras imat konekciju od jedno 1mb i puno ram-a, zato se nemuci beze ako to nemas

Edit: sa tom konekcijom drugima koji ti udju pingat ce preko 80 garant, treba ti net sa velikom download/upload brzinom i jedno 3-4 gb rama
codex je napisao/la:
Ako oces da ti normalno pinga moras imat konekciju od jedno 1mb i puno ram-a, zato se nemuci beze ako to nemas

Edit: sa tom konekcijom drugima koji ti udju pingat ce preko 80 garant, treba ti net sa velikom download/upload brzinom i jedno 3-4 gb rama
ram mi je 2 gb a internet mi je ADSL 5 GB

whatismyip.com npr. 40.66.25.55 dodas taj port koji si stavio npr. 27016 i sastavis onda. 40.66.25.55:27016 MORA RADIT!
a treba li ista pravit port forwarder?? ja sam gledo tut na youtubeu, radili likovi nesto sa tim
Ne treba mu niko pomoci dok ne nauci pravilno napisati dedicated.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.