Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mx 518

218 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.09.2009. u 19:28

pozzz :)

eo imam problem s mx-om cesto mi zablokira ty igram cs i u cesto mi se desi da kad pomjerim mis u ljevu stranu zablokira mi....... jel se moze napravit ili da kupujem novi mis???
Rjesenje: nemoj ga vishe pomjerat u lijevu stranu.
Imas u plusu servis za mx 518 .
Nazoves plus pitas broj servisa i odneses .
btw ako ti vazi garancija odnesi ga
abd imam ija mx 518 .Mene odlicno sluzi
AlienzZ je napisao/la:
a ti glup ili se samo tako sisas???:D
pa kablovi...mx je karina postala ... al bas ... mis jes dobar al qme svaki mjesec moras kablove praviti nidje veze.. odi u neku radnju pitaj mozel se popraviti mis najvise ce ti uzeti 15 km
Imam ga sada godinu dana nikada nije ni zasteko,stvarno neznam kako mozete tako brzo pokvariti
titaN_ je napisao/la:
Imam ga sada godinu dana nikada nije ni zasteko,stvarno neznam kako mozete tako brzo pokvariti :r
¸Ja sam cuo da ima mx 518 od 1800 (kojeg ja koristim )i neko od 1600 .Sad taj od 1600 ispod sebe ima providnu plastiku i malo je manji .Ja mislim da je napravljen kao neki "update " jer se valjda taj od 1600 kvari :S .Ja imam ovaj od 1800 i neam nikaki problema
ma ja imam mis od 15 km nikada mu nije nista bilo jos kada igram cs iznerviram se pa ga bacim od stoo njemu nista....xD....uzmi obican....xD
ma kakvo popravljanje baci to u smece a uzmi mis neki solida od 30 km npr marke MS a ako ti bas nije zao dat vece pare uzmi rađe g5 daleko najaci mis a i laser mu je jaci od mxa
BLAZZE je napisao/la:
pa kablovi...mx je karina postala ... al bas ... mis jes dobar al qme svaki mjesec moras kablove praviti nidje veze.. odi u neku radnju pitaj mozel se popraviti mis najvise ce ti uzeti 15 km :)
Karina ? siguran ?

Prvi mx518 sam koristio godinu dana i nisam imao problema, prodao sam ga iz nekih razloga. Znaci nikad nije zatrzo , zablokiro itd itd.
Imas u plusu servis za mx ...

A bolje kupi nov' mis ... Vako ces dati pare a ko zna kako ce to oni uraditi ...
Moja preporuka kupi Intelli 1.1 a:)

po_Oz
Ak ti na tren zakoci i opet nastavi to je mal senziviti ... Instaliraj mousefix ... To ti je jedino rjesenje .. xd

GL
Ak uspije javi
AJdE je napisao/la:
Ak ti na tren zakoci i opet nastavi to je mal senziviti ... Instaliraj mousefix ... To ti je jedino rjesenje .. xd

GL
Ak uspije javi
sta ti znas

igras jos na kuglasu zato tisina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masssiv je napisao/la:
sta ti znas???

igras jos na kuglasu zato tisina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P

ojj massiv ....
...

Bice svega ...
AJdE je napisao/la:
ojj massiv ....
...

Bice svega ...
hahhahhahahhah

<3
BLAZZE je napisao/la:
pa kablovi...mx je karina postala ... al bas ... mis jes dobar al qme svaki mjesec moras kablove praviti nidje veze.. odi u neku radnju pitaj mozel se popraviti mis najvise ce ti uzeti 15 km
1. Ako nemas sta pametno za reci, ne provaljuj se.
~ Sigurno ti kabal otisao. FIno odes u poslovnice plusa, imaju privatni servirs popravke i to tako vezano za racunare. Platis par markica i poprave ti.
Ako ti se nedaju pare fino ga otvori, kupi neki ulow mis logtech i zamjeni kabal. (Al ti ne bi preporucio da ga ti otvaras).
AlienzZ je napisao/la:
hahahaha:D n1.
btw i meni se to desavalo.. nema mu spasa.. bar ja nisam mogo napravit
Fragnatic je napisao/la:
1. Ako nemas sta pametno za reci, ne provaljuj se.
sta me vi djeco citirate .. ja miseva promjenio vise nego sto vi godina imate, mislim oteo nikad misa nisam kupio jbo te mis inteli 1.1A je najjaci mis po meni .. sada koristim Razer Lachesis nidje veze mis.. a mx je dobar mis ne kazem ja nista neg se kvari brzo ! hwala cao i ne citirajte me djeco :@
BLAZZE je napisao/la:
sta me vi djeco citirate .. ja miseva promjenio vise nego sto vi godina imate, mislim oteo nikad misa nisam kupio jbo te mis inteli 1.1A je najjaci mis po meni .. sada koristim Razer Lachesis nidje veze mis.. a mx je dobar mis ne kazem ja nista neg se kvari brzo ! hwala cao i ne citirajte me djeco :@
izvini pls
necu vise bgm
neg govorim da imam mx godinu i po i nista
znaci sv e je u tome kako se "odnosite" prema misu to jest kako ga cuvate

@ ja ne kontam sta ti imas protiv citiranja..jel ti se rusi sistem kad te neko citira?
Fragnatic je napisao/la:
izvini pls
necu vise bgm
neg govorim da imam mx godinu i po i nista
znaci sv e je u tome kako se "odnosite" prema misu to jest kako ga cuvate

@ ja ne kontam sta ti imas protiv citiranja..jel ti se rusi sistem kad te neko citira?
pa sta me ti imas citirati reto... ja igram cs ko ti godina sta imas, ne volim da me citiraju poput tebe djeca ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.