Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Parkour okupljanje (Sarajevo)

211 pregleda · 17 odgovora · otvorena 26.09.2009. u 00:03

Ovim putem zelim da pozovem sve zainteresovane (godine nisu bitne) na Parkour okupljanje u Sarajevu koje ce se odrzati sutra tj. danas (>00:00h je ).

Nema potrebe da opisujem sport, imate google, youtube i ostale izvore na kojima mozete saznati o ovome sportu ili jednostavno dodjite kod Holiday Inn-a u 12 sati.

Edit : Objavio bih ranije ali nije do mene, jaran je obecao da ce staviti pa je izradio .

Sva pitanja na pm. Hvala
Kaki ba mi i Parkour..

@ ja no lifer? e pasa moj fini..
hellsc je napisao/la:
Kaki ba mi i Parkour..

@ ja no lifer? e pasa moj fini..
Nisu svi no liferi kao ti
Kako sam skontao, ovo je prva tema o tom okupljanju, ako je tako onda jarane ne mozes samo doci i reci 'ajmo sutra na parkour okupljanje.

Otvoris temu 5-6 dana ranije da bi se vidilo ko bi dosao.

Ja sam iz Brckog, pa ne mogu doci, iako bi rado dosao na bilo kakvo g.ba okupljanje.
Mozel se doc i gledat, jer ne bih jos da ginem i da lomim ruke, trebat ce mi u zivotu :r

~ Citiraj me.

@Najvjerovatnije da cu doc, do koliko to traje ?
A gledo sam na tv bila reportaza bas ispred inn-a skacu lomataju se, nek i mi to imamo, necu doc nije to za mene al uglavnom podrzavam
PeniK je napisao/la:
Mozel se doc i gledat, jer ne bih jos da ginem i da lomim ruke, trebat ce mi u zivotu

~ Citiraj me.

@Najvjerovatnije da cu doc, do koliko to traje ?
hehe naravno da moze
@ codex : da da to smo bili mi
archie je napisao/la:
Kako sam skontao, ovo je prva tema o tom okupljanju, ako je tako onda jarane ne mozes samo doci i reci 'ajmo sutra na parkour okupljanje.

Otvoris temu 5-6 dana ranije da bi se vidilo ko bi dosao.

Ja sam iz Brckog, pa ne mogu doci, iako bi rado dosao na bilo kakvo g.ba okupljanje.
skontao HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH EPIC
_StoRm je napisao/la:
skontao HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH EPIC :(
a kak se to kaze? :D
Fragnatic je napisao/la:
a kak se to kaze?
pa shvatio idolu
ne moze skontao nikako hahaha
_StoRm je napisao/la:
pa shvatio idolu
ne moze skontao nikako hahaha
ae j**o te idol :D
a nie ovo cas bosanskog pa da se moramo izrazavati knjizevnim jezikom....a cuo si izraz skontao 100uta tak da ne razumijem ono epic...
Fragnatic je napisao/la:
ae j**o te idol
a nie ovo cas bosanskog pa da se moramo izrazavati knjizevnim jezikom....a cuo si izraz skontao 100uta tak da ne razumijem ono epic...
cuo sam kad kaze skonto al skontao hahaha

nemoj spamat banovace nas je***i
_StoRm je napisao/la:
cuo sam kad kaze skonto al skontao hahaha

nemoj spamat banovace nas je***i
Ako ces pisat SKONTO onda ga pises sa apostrofom: skont'o. Skontao je ispravno
Cuo sam da je jucer mali Vedran na Stojcevcu (izletiste u Sarajevu, blizu vrela Bosne) Pao sa neke gradjevine.. tj. parkurao na njoj i oklizno se valjda sta ja znam.. i pao na prednju stranu.. zatim mu je cigla (blok) sa gradjevine pao na ruku pa su mu amputirali 3 prsta, slomio nekoliko rebara, slomio ruku u ramenu, i dobio potres mozga :S

Manite se parkoura ba :/
Nije vam jasno kako mi je drago da je to doslo i do bosne ....

Parkour mi je presminka i volio bi da znam bar osnovno al jbg nije to za mene
playerba je napisao/la:
Cuo sam da je jucer mali Vedran na Stojcevcu (izletiste u Sarajevu, blizu vrela Bosne) Pao sa neke gradjevine.. tj. parkurao na njoj i oklizno se valjda sta ja znam.. i pao na prednju stranu.. zatim mu je cigla (blok) sa gradjevine pao na ruku pa su mu amputirali 3 prsta, slomio nekoliko rebara, slomio ruku u ramenu, i dobio potres mozga :S

Manite se parkoura ba :/
jEST sve je istina mali Veco tako gloomio tarzaNa pa sad zavrsio tako nesretno

Imali izlet 'Druga osnovna skola' i et tako se desilo

Ugl <3 dach0o0 , znas da se mi skolujemo ujutru te da nemozemo doci !
ewo da vas uputim ja jer ovaj nezna nista

pod 1. sutra u 12 sati je parkour ispred holiday inna ko nezna gdje je inn nek se objesi
pod 2. to skacu djeca od 15 do 18 god najvise koliko sam ja upucen
pod 3. oni neskacu dugo to da su oni neki profici ko sto ih gledate na youtubu...
pod 4. vrijedi doci jer znam puno cura dobrih koje ce doci ;) pa mozda ih zamamite kada im kazete da imate dobar mish sta znas :)
pod 5. ewo jos vishe informacija http://www.dernek.ba/desavanja/25421/parkour-amp-3run-meeting-event-
pod 6. POZZ ak se probudim sutra mozda naletim :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.