Evo slucajno sam naletio na jednom stranom forumu na ovo, radi se o tome da izmjenom jedne postavke na group policy u xp-u ubrzate internet za sigurnih 20% odma sam mislio da je neka glupost ali sam isprobao i mogu reci da stvar funkcionise primjeti se znatna razlika u otvaranju stranica.
Evo kako to podesiti:
Klik na Start-->Run-->upisete gpedit.msc klik ok kad se otvori group policy editor uraditi slijedece.
dvaput kliknuti na: Computer Configuration-->Administrative Templates-->Network-->QOS Packet Scheduler-->Limit Reservable Bandwidth onda podesite na ovaj nacin postavite na Enabled i umjesto 20 unesite 0 Aply ok i to je to.Microsoft je ovom postavkom za 20% umanjio brzinu prijenosa podataka ovo samo radi na XP OS.
U svakom slucaju korisna stvar.
Evo kako to podesiti:
Klik na Start-->Run-->upisete gpedit.msc klik ok kad se otvori group policy editor uraditi slijedece.
dvaput kliknuti na: Computer Configuration-->Administrative Templates-->Network-->QOS Packet Scheduler-->Limit Reservable Bandwidth onda podesite na ovaj nacin postavite na Enabled i umjesto 20 unesite 0 Aply ok i to je to.Microsoft je ovom postavkom za 20% umanjio brzinu prijenosa podataka ovo samo radi na XP OS.
U svakom slucaju korisna stvar.
Tnx valjda je nesto povecalo meni svedno steka pa ne mogu primjetiti razliku