Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Batman AA: Neznam dalje

178 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.09.2009. u 10:51

Pozdrav svima.Kupio sam i igram Batman Arkham Asylum i igra je odlicna,sigurno jedna od boljih ove godine.Sve je bilo dobro i glatko je islo dok nisam dosao do zadatka koji glasi : Locate a route back in to the Arkham mansion(to je zadatak nakon sto zavrsite u bolnici i izadjete iz sewersa :D

Naime poskidam sve snipere i dodjem do mansiona,udjem na prednja vrata i tu nemogu proci,pa mi kaze da nadjem neki novi ulaz.Odmah gore iznat vrata ima kao neki balkon(gdje su bila 2 snipera) i kad se popnes vidis onaj ventilacioni prolaz.Otkinem zeljezo ono pomocu graple hooka i sad nastaje problem...

[img=http://img44.imageshack.us/img44/8237/batmanuj.th.png]

Nemogu nikako da se tu popnem,citao sam walkthroug po netu i pise samo da skinem zeljezo i kaze udjem tu :S
Sta ste vi uradili ?
Ovako...kucas na you tube ume misije betmenove i tamo ce ti se sigurno pojaviti
NemoN je napisao/la:
Ovako...kucas na you tube ume misije betmenove i tamo ce ti se sigurno pojaviti
Vec sam trazio to,i gledao one walove na youtube ali nema.
To ti je bug na igrici, prepostavljam da ti je piratski Batman, a oni su puni bugova, isto sam imao problem sa FarCry2 dodjem na 88% igre i trebam se naći u baru sa Rubenom, i nisam mogao uči u taj bar, i čekao sam patch koji je to popravio, dok je na originalnoim radilo kako treba
Moj savjet je da čekaš patch, ili da skineš neki save game sa neta gdje je pređena ta misija, i nastaviš lagano opet igrat....
Zovi mu policiju hahah :D

@ ako oces imam ja havera (nije member g.ba) koji je to prekucao cim je nasao na netu ...

Pa ako oces javi se na pm dachu ti nejgov broj :D zovi ga i pitaj :D ?
Evo skontao sam :D
Malo su to glupo napravili jer prije tog trenutka u igri nije so koristio taj nacin ulazenja u te stvari....al nebitno moze lock ovdje :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.